Handboek Europees burgerlijk procesrecht

Handboek Europees burgerlijk procesrecht - Thalia Kruger | Nextbestfoodprocessors.com

...procesrecht vanaf 2017 gefaseerd in werking ... 15. De herziening van de Europese Insolventieverordening ... . Als gevolg van deze wet ondergaat het burgerlijk procesrecht voor de procedure in eerste aanleg en in hoger beroep en/of cassatie een substantiële wijziging. Deze wijzigingen zijn ook relevant voor de arbeidsprocespraktijk. Handboek Europees Burgerlijk Procesrecht - 2015. Beschrijving. Auteur ... ANDERE ASPECTEN VAN HET BURGERLIJK PROCESRECHT; p. 207 - 10. Parallelle procedures p ... De Bewijsvero ... Handboek Europees Burgerlijk Procesrecht | Boek.be ... . Parallelle procedures p ... De Bewijsverordening p. 275 - 13. De procedurele aspecten van de Europese erfrechtverklaring; DEEL IV. EENGEMAAKTE PROCEDURES p. 293 - 14. Betalingsbevelprocedure en ... Handboek Europees Burgerlijk Procesrecht Terug Meer details Minder details Geachte bezoeker U heeft enkel toegang tot full text documenten nadat u ingelogd bent. Bent u reeds lid van Jurisquare, gelieve u aan te melden via de knop 'Inloggen' hieronder. Bent u nog geen lid, klik dan op de knop ... Schets van het Europees civiel procesrecht. Acht jaar Verdrag van Amsterdam hebben op Europees procesrechtelijk terrein een stormachtige ontwikkeling... Handboek Europees burgerlijk procesrecht . By . ... Het beoogt de nieuwe, maar belangrijke materie van het Europees burgerlijk procesrecht op een toegankelijke manier te ontsluiten en biedt een diepgaand en kritisch inzicht in de werking van alle relevante Europese instrumenten ter zake. Het Europees netwerk voor justitiële opleiding (ENJO) heeft een praktisch handboek over taalopleiding samengesteld betreffende de terminologie van justitiële samenwerking in burgerlijke zaken. Het handboek is een compilatie van opleidingsmateriaal dat werd gebruikt in een reeks van drie seminars die in 2013 over dit thema werden georganiseerd. Handboek internationaal en Europees belastingrecht, 3e editie Dit handboek benadert de wereld van de internationale fiscaliteit op een toegankelijke manier aan de hand van voorbeelden en bevattelijke schema's, aangevuld met verwijzingen naar bronnenmateriaal (wetgeving, rechtspraak, doctrine en rulings). Schets van het Europees civiel procesrecht Schets van het Europees civiel procesrecht (e-Book) Prijs: € 124,50...

INFORMATIE

AUTEUR
Thalia Kruger
DIMENSIE
9,41 MB
BESTANDSNAAM
Handboek Europees burgerlijk procesrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Het is reeds 15 jaar geleden dat de Europese wetgever voor het eerst verordeningen uitbracht die betrekking hadden op de rechtspleging in burgerlijke en handelszaken. Sindsdien zijn er zoveel instrumenten bijgekomen dat men intussen van een volwaardig Europees burgerlijk procesrecht kan spreken. De materie blijft echter voortdurend in evolutie. Eén van de meest spraakmakende ontwikkelingen is de nieuwe Brussel I- of “EEX”-Verordening, die in werking is getreden op 10 januari 2015. De specialisten van de universiteiten van Antwerpen en Leuven hebben dit belangrijke moment aangegrepen om dit Handboek Europees Burgerlijk Procesrecht samen te stellen.Dit verzamelwerk beoogt deze vrij nieuwe, maar belangrijke materie op een toegankelijke manier te ontsluiten voor de rechtspracticus en biedt een praktisch inzicht in de werking van alle relevante Europese instrumenten ter zake. Dit handboek is daarom ook een waardevol en nuttig werkinstrument voor zowel advocaten, magistraten en deurwaarders als notarissen en ambtenaren.Met bijdragen van Benoît Allemeersch, Ingrid Boone, Ilse Couwenberg, Katrien De Vos, Patrick Gielen, Elise Goossens, Anne-Sophie Houtmeyers, Thalia Kruger, Liselot Samyn, Geert van Calster, Fieke van Overbeeke, Lotte Vanfraechem, Melissa Vanmeenen, Alain Laurent Verbeke en Jinske Verhellen.

Wil je het boek lezen?Handboek Europees burgerlijk procesrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thalia Kruger. Lezen Handboek Europees burgerlijk procesrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN