Handboek consumentenrecht

Handboek consumentenrecht - none | Nextbestfoodprocessors.com

...eld toont pagina 1 t/m 2 van de 14 pagina's ... Samenvatting Handboek consumentenrecht : een overzicht van ... ... . Koop het document om direct volledige toegang te krijgen ... Dit is de samenvatting van het boek "Handboek consumentenrecht : een overzicht van de rechtspositie van de consument". De auteur(s) van het boek is/zijn onder van E H Hondius G J Rijken van M M R van Ardenne Dick. Het ISBN van dit boek is 9789490962050 of 9490962058. Het "Handboek consumentenrecht" geeft een overzicht van de rechtspositie van de consument. Rogier de Vrey heeft het hoofdstuk over h ... Samenvatting Handboek consumentenrecht - Stuvia ... . Rogier de Vrey heeft het hoofdstuk over handelspraktijken en reclame voor zijn rekening genomen. De auteur gaat in op de (wettelijke) regelingen betreffende oneerlijke handelspraktijken en misleidende en vergelijkende reclame. Levertijd: 24 uur. Auteur: G.J. Rijken; E.H. Hondius, Prijs: € 89,50, ISBN/ISBN13: 9789462510753, Categorie: Boek, Consumentenrecht is een volwassen en complex recht... 9789462512108 Handboek Consumentenrecht koop je vanaf 61.98 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig, geen énkel risico. Altijd korting op je studieboeken Handboek Consumentenrecht book. Read reviews from world's largest community for readers. 3.3 Korte geschiedenis en opbouw van de Richtlijn consumentenrechten In oktober 2008 heeft de Commissie een voorstel3 gedaan voor een nieuwe maximum Richtlijn consumentenrechten waarin de Richtlijnen consumentenkoop,4 colportage,5 koop op afstand6 en oneerlijke bedingen7 zijn ondergebracht. Dit voorstel heeft het niet gehaald vanwege onenigheid Hij publiceert regelmatig op het gebied van het contractenrecht, consumentenrecht en het Europees privaatrecht. ... [Bespreking van: R. Steennot, S. Dejonghe (2007) Handboek consumentenbescherming en handelspraktijken]. Tijdschrift voor Consumentenrecht & Handelspraktijken, 2008(2), 85-86. Loos, M. B. M. (2008). Consumentenrecht kan omschreven worden als het geheel van normen, regels en instrumenten die betrekking hebben op het waarborgen of vermeerderen van de bescherming van consumenten op de economische markt. ... Handboek consumentenrecht. Een overzicht van de rechtspositie van de consument, Zutphen: Uitgeverij Paris (2011) booktitle = "Handboek Consumentenrecht", publisher = "Uitgeverij Paris", Rinkes, JGJ 2011, Europees consumentenrecht . in EH Hondius & GJ Rijken (eds), Handboek Consumentenrecht. Koop Handboek consumentenrecht (9789462510753) je van Hondius, E.H. Artikelomschrijving. Consumentenrecht is een volwassen en complex rechtsgebied geworden; een rechtsgebied met een breed scala aan onderwerpen en een groot maatschappelijk belang....

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
3,3 MB
BESTANDSNAAM
Handboek consumentenrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Consumentenrecht is een volwassen rechtsgebied geworden; een rechtsgebied met een breed scala aan onderwerpen en een groot maatschappelijk belang. Iedereen heeft er dagelijks bewust of onbewust mee te maken.Over het consumentenrecht bestaat veel literatuur. In monografieën en dissertaties, in tijdschriften en jaarboeken wordt sedert lang aandacht besteed aan bepaalde facetten van het consumentenrecht. In 1996 kwam de eerste editie van dit handboek uit. Het beoogt een overzicht te geven van de actuele rechtspositie van de consument. De ontwikkelingen op dit terrein gaan echter snel: er is steeds meer specialistische regelgeving. Er was mitsdien, sedert de editie uit 2006, alle reden voor een nieuwe, actuele uitgave van dit handboek consumentenrecht.Dit handboek is primair geschreven voor de rechtspraktijk: consumentenrechtadviseurs en rechtshulpverleners in het algemeen, en advocaten, bedrijfsjuristen en rechters in het bijzonder, zullen er naar verwachting veel van hun gading in vinden. Het beoogt een eerste hulp te bieden in de dagelijkse situatie waarin consument en ondernemer zich bevinden, niet alleen bij conflict-, maar ook bij overlegsituaties. De nadruk ligt daarom op het privaatrechtelijke consumentenrecht.Daarnaast kan dit boek worden gebruikt als studieboek in het kader van diverse privaatrechtelijke vakken aan de universiteit en in het hbo.Tot slot zal ook menig consument zelf met behulp van dit boek de weg kunnen vinden naar een oplossing in een conflict met verkoper of dienstverlener.

Wil je het boek lezen?Handboek consumentenrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Handboek consumentenrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN