Bekentenissen van een meestersmokkelaar

Bekentenissen van een meestersmokkelaar - Paul Meyer | Nextbestfoodprocessors.com

... deze week een reportage over Paul Meyer en zijn boek 'Bekentenissen van een meestersmokkelaar' ... Bekentenissen van een meestersmokkelaar ... . Ik had hem in Antwerpen geïnterviewd en de iPhone even mee laten draaien. Het geluid had beter gekund, maar op een of andere manier kreeg ik de microfoon niet goed aangesloten op de ingang van de telefoon. Lees „Bekentenissen van een meestersmokkelaar de bende van 700 miljoen" door Wim Van den Eynde verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Paulus Meyer was het kopstuk van 'de bende van 700 miljoen', een legendarische groep drugssmo ... Bekentenissen van een meestersmokkelaar - Paul Meyer, Wim ... ... . Paulus Meyer was het kopstuk van 'de bende van 700 miljoen', een legendarische groep drugssmokkelaars die de onderwereld... Bekentenissen van een meestersmokkelaar. Paulus Meyer was het kopstuk van 'de bende van 700 miljoen', een legendarische groep drugssmokkelaars die de onderwereld van de Lage Landen een tiental jaar regeerde, tot ze in 2007 werd opgerold. De bijnaam komt van het geschatte bedrag dat de bende heeft buitgemaakt. Meyer heeft er een jarenlange gevangenisstraf op zitten. In Bekentenissen van een meestersmokkelaar neemt Meyer ons mee naar de fascinerende wereld van de internationale illegale handel, met de Georgische georganiseerde misdaad op het Antwerpse Falconplein, Oost-Europese drugsbaronnen, de Britse maffia in Marbella en Marokkaans-Nederlandse drugskartels, én naar het paradijseiland Koh Samui in de Golf van Thailand, waar hij nog steeds een luxeresort ... In Panorama deze week mijn interview met Paul Meyer, naar aanleiding van het boek Bekentenissen van een meestersmokkelaar. Over hem en zijn 'bende van 700 miljoen'. In de publiciteit speelt het zich tot nu toe vooral af in België, maar Paul is geboren in Den Haag, deels...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Meyer
DIMENSIE
5,74 MB
BESTANDSNAAM
Bekentenissen van een meestersmokkelaar.pdf

OMSCHRIJVING

Paulus Meyer was het kopstuk van 'de bende van 700 miljoen', een legendarische groep drugssmokkelaars die de onderwereld van de Lage Landen een tiental jaar regeerde, tot ze in 2007 werd opgerold.De bijnaam komt van het geschatte bedrag dat de bende heeft buitgemaakt. Meyer heeft er een jarenlange gevangenisstraf op zitten. Acht maanden zat hij vast in Bangkok Hilton, een van de gevaarlijkste gevangenissen ter wereld. Nu is hij weer vrij en blikt zonder taboes terug op zijn criminele carrière.In Bekentenissen van een meestersmokkelaar neemt Meyer ons mee naar de fascinerende wereld van de internationale illegale handel, met de Georgische georganiseerde misdaad op het Antwerpse Falconplein, Oost-Europese drugsbaronnen, de Britse maffia in Marbella en Marokkaans-Nederlandse drugskartels, én naar het paradijseiland Koh Samui in de Golf van Thailand, waar hij nog steeds een luxeresort bezit dat hij uit de handen van het gerecht heeft weten te houden.'Ik ben groot geworden zonder ooit geweld gebruikt te hebben', zegt Meyer. Zijn briljante geest, zijn onmiskenbare charmes en zijn ondernemingszin zijn zijn troeven. Zijn levensverhaal leest als een schelmenroman.

Wil je het boek lezen?Bekentenissen van een meestersmokkelaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Meyer. Lezen Bekentenissen van een meestersmokkelaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN