Compendium Samenwonen 2018

Compendium Samenwonen 2018 - Peter Blokland | Nextbestfoodprocessors.com

...mans, Jurgen, Hoogwout, Theo: ISBN: 9789012401449 sur amazon ... Compendium Estate Planning 2018 - Mazars - Nederland ... .fr, des ... Het compendium biedt achtergrondinformatie bij de liederen, gebeden en gedichten uit het Liedboek - Zingen en bidden in huis en kerk.. Theologen, neerlandici, musicologen en kerkmusici hebben deze toelichting speciaal voor deze website geschreven. Bestel Compendium samenwonen van . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Handle.net. http://hdl.handle.net/11370/6675f2a4-5fcd-4c44-84cf-9b ... Compendium Samenwonen 2018 - Peter Blokland - Paperback ... .net. http://hdl.handle.net/11370/6675f2a4-5fcd-4c44-84cf-9ba9cf747a8f COMPENDIUM OF DAMAGES AWARDED IN PERSONAL INJURY ACTIONS ACROSS ONTARIO JANUARY 1999 - OCTOBER 2019 THE HONOURABLE JAMES B. CHADWICK, Q.C. PARISA KHAZRA (University of Ottawa Common Law Student) ALEX DIGIOVANNI (University of Ottawa Common Law Student) In Acknowledgment of the Contributions of Compendium samenwonen P. Blokland. Het Compendium Samenwonen is bedoeld voor juridische en financiële dienstverleners die zich (mede) richten op ongehuwd samenwonende stellen. » Lees verder. € 88,20 bij BookSpot (was: ECI) (epub) en 2 andere aanbieders Het Compendium Samenwonen is bedoeld voor juridische en financiële dienstverleners die zich (mede) richten op ongehuwd samenwonende stellen. Het biedt een actueel overzicht van uiteenlopende aspecten van het ongehuwd samenwonen, dat tot op heden ontbreekt. De auteurs zijn allen ervaren professionals op hun vakgebied, waardoor het compendium ook ee...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Blokland
DIMENSIE
5,93 MB
BESTANDSNAAM
Compendium Samenwonen 2018.pdf

OMSCHRIJVING

Compendium Samenwonen 2018 1e druk is een boek van Peter Blokland uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012401449 Het Compendium Samenwonen is bedoeld voor juridische en financiële dienstverleners die zich (mede) richten op ongehuwd samenwonende stellen. Het biedt een actueel overzicht van uiteen¬lopende aspecten van het ongehuwd samenwonen. De auteurs zijn allen ervaren professionals op hun vakgebied, waardoor het compendium ook een praktische inslag kent. Omdat het boek een breed scala aan onderwerpen behandelt, is het tevens goed bruikbaar voor onderwijsdoeleinden. De eerste twee hoofdstukken van het Compendium Samenwonen zijn van algemene aard. In het eerste hoofdstuk wordt aandacht besteed aan de plaats van het ongehuwd samenwonen en het samenlevingscontract in ons rechtsbestel. Ook worden de meest gangbare onderwerpen in het samenlevingscontract bespro¬ken. Hoofdstuk 2 handelt over de erfrechtelijke positie van samenwoners met en zonder kinderen. Hoofdstuk 3 (Inkomstenbelasting) gaat o.a. in op het partnerbegrip, de aanwezigheid van minderjarige kinderen, de eigenwoning en de IB- en VPB-onder-neming. In hoofdstuk 4 staan de Successiewet en de overdrachtsbelasting centraal. Hoofdstuk 5 is gewijd aan de sociale verzekeringen en hoofdstuk 6 staat in het teken van het (nabestaanden) pensioen. In hoofd-stuk 7 wordt ingegaan op psychologische aspecten bij samenwoners met (kinderen uit) eerdere relaties. Het volgende hoofdstuk handelt over de wenselijk¬heid van verbreding van het samenlevingscontract met onderwerpen van niet-vermogensrechtelijke aard en een andere wijze van totstandkoming van het samenlevingscontract: de preventieve mediation. In hoofdstuk 9 wordt ingegaan op de internationaal privaatrechtelijke aspecten van ongehuwd samen¬wonen. In hoofdstuk 10 wordt het eindigen van de samenleving, anders dan door overlijden, besproken.

Wil je het boek lezen?Compendium Samenwonen 2018 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Blokland. Lezen Compendium Samenwonen 2018 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN