De dertien oorspronkelijke clanmoeders

De dertien oorspronkelijke clanmoeders - Jamie Sams | Nextbestfoodprocessors.com

... mens vertegenwoordigen - fungeren daarbij als helpers om al je (vrouwelijke) talenten en kwaliteiten te ontdekken en te ontplooien ... ateliercolore: De dertien oorspronkelijke clanmoeders ... . De Clanmoeders zijn archteypen van vrouwelijke kracht en wijsheid, die via verhalen tot leven komen. Elke Clanmoeder brengt een specifieke boodschap en is verbonden met een specifieke cyclus van de maan. Zo zijn er in totaal 13 Clanmoeders, 13 verhalen in een jaarcyclus. De verhalen van de Clanmoeders zijn eeuwenoud, maar toch actueel. De dertien oorspronkelijke clanmoeders: spirituele levenslessen ... De Wijze Maan Vrouwen | als Hooggevoelige een magneet zijn ... ... . De verhalen van de Clanmoeders zijn eeuwenoud, maar toch actueel. De dertien oorspronkelijke clanmoeders: spirituele levenslessen voor het ontdekken en ontwikkelen van je vrouwelijke talenten en kwaliteiten: Amazon.es: Jamie Sams, Kiky Bos: Libros en idiomas extranjeros Hieronder vindt u een lijst met alle gevonden boeken van de auteur Jamie Sams. De meest gevonden boeken zijn De Droom Dansen, De Dertien Oorspronkelijke Clanmoeders, Sacred Path Cards: The Discovery Of Self Through Native Teachings, Earth Medicine en The Sacred Path Workbook....

INFORMATIE

AUTEUR
Jamie Sams
DIMENSIE
7,35 MB
BESTANDSNAAM
De dertien oorspronkelijke clanmoeders.pdf

OMSCHRIJVING

Jamie Sams, vooral bekend door haar bestseller Medicijnkaarten, heeft aan den lijve ondervonden welke weg vrouwen afleggen om volledig volwassen te worden, namelijk die van het Vrouwen-Medicijn. Volgens de inheems-Amerikaanse traditie gebeurt dit veelal rond het 52ste levensjaar. Symbolische spirituele leraren in de vorm van de dertien Oorspronkelijke Clanmoeders - die als aspecten van Moeder Aarde en Grootmoeder Maan het vrouwelijk principe in de mens vertegenwoordigen - fungeren daarbij als helpers om al je (vrouwelijke) talenten en kwaliteiten te ontdekken en te ontplooien. De dertien Oorspronkelijke Clanmoeders is een bijzonder werkboek, geschreven door een auteur die put uit een oorspronkelijke traditie en die het vermogen bezit deze informatie op een begrijpelijke én enthousiasmerende manier over te dragen.

Wil je het boek lezen?De dertien oorspronkelijke clanmoeders in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jamie Sams. Lezen De dertien oorspronkelijke clanmoeders Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN