Hoofdlijnen Nederlands recht

Hoofdlijnen Nederlands recht - C.J. Loonstra | Nextbestfoodprocessors.com

...je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren ... Hoofdlijn - 5 definities - Encyclo ... . Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. Ieder hoofdstuk sluit af met een handige begrippenlijst, en duidelijke open en meerkeuzevragen.Waarom kiezen voor Hoofdlijnen Nederlands Recht:- een compacte en complete inleiding in het Nederlandse recht;- inclusief de laatste wetswijzigingen;- aantrekkelijk geschreven, geïllustreerd met aansprekende voorbeelden.Noordhoff Campuz CardDeze editie bevat een Noordhoff Campuz Card ... Product - Noordhoff ... .Noordhoff Campuz CardDeze editie bevat een Noordhoff Campuz Card wat eenvoudig ... Auteur:Loonstra Nederlands; 472 pagina's; Noordhoff Uitgevers B.V. mei 2009; Samenvatting. Hoofdlijnen Nederlands Recht is geschreven voor hbo-studenten die zich door zelfstudie de beginselen van het Nederlands recht eigen moeten maken. Hoofdlijnen Nederlands Recht is geschreven voor de hbo-student die zich voornamelijk door zelfstudie de eerste beginselen van het Nederlandse recht moet eigen maken. Daarom is voor een praktische benadering van de stof gekozen met veel voorbeelden uit het leven van alledag en ontleend aan het bedrijfsleven. Hoofdlijnen Nederlands recht zet eerst de noodzakelijke voorkennis voor je op een rij en gaat daarna in op de belangrijkste rechtsgebieden. Je doet kennis op over verbintenissenrecht, goederenrecht, ondernemingsrecht, burgerlijk procesrecht, staatsrecht, bestuursrecht en bestuursprocesrecht, strafrecht en strafprocesrecht, en Europees en internationaal recht. Check out all Hoofdlijnen Nederlands Recht study documents. Summaries, past exams, lecture notes and more to help you study faster!...

INFORMATIE

AUTEUR
C.J. Loonstra
DIMENSIE
10,92 MB
BESTANDSNAAM
Hoofdlijnen Nederlands recht.pdf

OMSCHRIJVING

Hoofdlijnen Nederlands RechtOp zoek naar een aantrekkelijke kennismaking met het Nederlandse recht? Kies dan voor Hoofdlijnen Nederlands Recht. Het meest gebruikte standaardwerk in het hbo. De 11e editie is volledig up-to-date, alle recente wetswijzigingen zijn verwerkt. Het hoofdstuk over het burgerlijk procesrecht is herschreven in verband met de nieuwe gerechtelijke kaart. De flex-bv is in het hoofdstuk over het ondernemingsrecht opgenomen. Ook zijn de hoofdstukken over het staatsrecht, het straf(proces)recht en het Europees recht geactualiseerd. Kortom: de 11e editie houdt je volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en veranderingen. Met je unieke code bij het boek krijg je toegang tot de ondersteunende website www.hoofdlijnennederlandsrecht.noordhoff.nl. Daar vind je extra toetsvragen en weblinks. Dit meesterwerk biedt je een boeiende, beknopte en complete algemene inleiding in het Nederlandse recht. Het is verhalend opgebouwd met een eenvoudige betoogtrant. Met veel praktische, aansprekende en actuele voorbeelden. Wat goed was, is gebleven. Het boek biedt uitstekende mogelijkheden om de theorie gemakkelijk en snel te onthouden. Zo fungeren functionele illustraties als toets voor de eerder bestudeerde stof. Verder biedt het boek een schat aan toetsvragen. Ieder hoofdstuk sluit af met een handige begrippenlijst, en duidelijke open en meerkeuzevragen.Waarom kiezen voor Hoofdlijnen Nederlands Recht:-een compacte en complete inleiding in het Nederlandse recht;-inclusief de laatste wetswijzigingen;-aantrekkelijk geschreven, geïllustreerd met aansprekende voorbeelden.

Wil je het boek lezen?Hoofdlijnen Nederlands recht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C.J. Loonstra. Lezen Hoofdlijnen Nederlands recht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN