Boom Masterreeks - Hoofdelijke verbintenissen

Boom Masterreeks - Hoofdelijke verbintenissen - W.H. van Boom | Nextbestfoodprocessors.com

...oofdelijk debiteur verklaren bij een geldlening ... PDF Faculteit Rechtsgeleerdheid Universiteit Gent ... . Boom Masterreeks - Hoofdelijke verbintenissen 1e druk is een boek van W.H. van Boom uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462903272 Hoofdelijke verbintenissen komen veel voor in de rechtspraktijk. Te denken valt aan de hoofdelijke verbondenheid van medehuurders tegenover de verhuurder, ... Hoofdelijke verbintenissen komen veel voor in de rechtspraktijk. Te denken valt aan de hoofdelijke verbondenhe ... Hoofdelijke verbintenissen (Boom Masterreeks): Amazon.co ... ... . Te denken valt aan de hoofdelijke verbondenheid van medehuurders tegenover de verhuurder, aan hoofdelijke bestuurdersaansprakelijkheid of aan personen die zich hoofdelijk debiteur verklaren bij een geldlening. Hoofdelijke verbintenissen komen veel voor in de rechtspraktijk. Te denken valt aan de hoofdelijke verbondenheid van medehuurders tegenover de verhuurder, aan de hoofdelijkheid van vennoten in een v.o.f., aan hoofdelijke bestuurdersaansprakelijkheid, aan mede-aansprakelijkheid bij samenlopende onrechtmatige daden, of aan personen die zich hoofdelijk debiteur verklaren bij een geldlening. Hoofdelijke verbintenissen komen veel voor in de rechtspraktijk. Te denken valt aan de hoofdelijke verb...

INFORMATIE

AUTEUR
W.H. van Boom
DIMENSIE
12,92 MB
BESTANDSNAAM
Boom Masterreeks - Hoofdelijke verbintenissen.pdf

OMSCHRIJVING

Boom Masterreeks - Hoofdelijke verbintenissen 1e druk is een boek van W.H. van Boom uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462903272 Hoofdelijke verbintenissen komen veel voor in de rechtspraktijk. Te denken valt aan de hoofdelijke verbondenheid van medehuurders tegenover de verhuurder, aan de hoofdelijkheid van vennoten in een v.o.f., aan hoofdelijke bestuurdersaansprakelijkheid, aan mede-aansprakelijkheid bij samenlopende onrechtmatige daden, of aan personen die zich hoofdelijk debiteur verklaren bij een geldlening. Het gaat dus om een juridisch kernleerstuk van het Nederlandse verbintenissenrecht, en zeker niet het eenvoudigste: de regels inzake hoofdelijke verbintenissen zijn notoir ingewikkeld en op bepaalde punten zelfs onhelder. Dit boek biedt daarom een wetenschappelijk overzicht van het Nederlandse recht inzake hoofdelijke verbintenissen. Aan de orde komen vragen als: wanneer doet zich hoofdelijkheid voor, welke rechtsgronden voor hoofdelijke verbintenissen zijn er, wat zijn de essentiële kenmerken van hoofdelijkheid, wat is de externe verhouding van de crediteur tot elk van de hoofdelijke debiteuren, hoe is de interne verhouding tussen de debiteuren onderling, en hoe werken verstoringen van die verhoudingen uit op de andere rechtsverhoudingen? Het boek is algemeen van opzet en biedt aan de rechtswetenschap en rechtspraktijk een gedegen overzicht van deze rechtsmaterie.

Wil je het boek lezen?Boom Masterreeks - Hoofdelijke verbintenissen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W.H. van Boom. Lezen Boom Masterreeks - Hoofdelijke verbintenissen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN