Handboek Modal Shift

Handboek Modal Shift - Feico Houweling | Nextbestfoodprocessors.com

... onmogelijkheden van binnenvaart, spoor en shortsea en biedt inzicht in kosten, snelheid en betrouwbaarheid ... Handboek Modal Shift door Roy van den Berg & Feico Houweling ... . Handboek modal shift 2e druk is een boek van Feico Houweling uitgegeven bij NT Publishers. ISBN 9789490415181 Intermodaal vervoer heeft de toekomst. Alle grote verladers en logistiek dienstverleners verschuiven complete ladingstromen van weg naar shortsea, binnenvaart en spoor. De praktijk bewijst dat intermodaal vaak lonend is, direct of indirect. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Handboek modal shift, geschreven door Feico Houweling ... Handboek Modal Shift opgefrist | Verkeerskunde ... . Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Handboek modal shift, geschreven door Feico Houweling & Roy van den Berg. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over wegen, vervoer, transport, shift, naar, modal, intermodaal & handboek. 'Handboek modal shift' door Feico Houweling, Ro...

INFORMATIE

AUTEUR
Feico Houweling
DIMENSIE
12,4 MB
BESTANDSNAAM
Handboek Modal Shift.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe combineer ik binnenvaart met wegvervoer? Wat zijn de mogelijkheden van shortsea? Is spoor voor mij een optie? En wanneer is trucken het allerbeste? Veel ondernemers in de transportsector overwegen om hun dienstenpakket uit te breiden met meer modaliteiten. Maar ze aarzelen. Want het lijkt ingewikkeld. Spoor en binnenvaart zijn compleet andere werelden dan het wegvervoer. En shortsea is vaak helemaal buiten beeld. Dit eerste echte Handboek Modal Shift helpt om drempelvrees te overwinnen, en een nuchtere afweging te maken. Het schetst de mogelijkheden en onmogelijkheden van binnenvaart, spoor en shortsea en biedt inzicht in kosten, snelheid en betrouwbaarheid. Met dit boek in de hand zet u makkelijker uw eerste stappen op weg naar een optimale mix van modaliteiten, rekening houdend met kosten, efficiency en duuurzaamheid.

Wil je het boek lezen?Handboek Modal Shift in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Feico Houweling. Lezen Handboek Modal Shift Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN