De macht over het strafproces

De macht over het strafproces - Rick Robroek | Nextbestfoodprocessors.com

... bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken ... Boom Uitgevers Den Haag - boomdenhaag.nl ... . In dit boek staat de machtsstrijd tussen de strafrechter en de bestuurder over het strafproces centraal. Zowel het Wetboek van Strafvordering als de Wet op d... De macht over het strafproces. Formaat: Ebook Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 34,70 Excl. BTW check Volledige ... De macht over het strafproces | Komende promoties ... ... . Details expand_more expand_less € 34,70 Excl. BTW check Volledige prijs. Het strafproces begint na aangifte van een strafbaar feit. De officier van justitie of rechter beoordeelt in het strafproces of de verdachte schuldig is aan een misdrijf of overtreding. Daarna volgt de uitspraak met een mogelijke straf. In elke fase van het strafproces kunt u gebruik maken van bepaalde rechten. De macht over het strafproces Robroek, R., 2016, [Groningen]: Rijksuniversiteit Groningen. 289 p. Research output: Thesis › Thesis fully internal (DIV) › Academic. ... Niet managers maar rechters zouden de macht moeten hebben over de oriëntatiepunten Robroek, R., 2017, Boom Juridisch. De macht over het strafproces Rick Robroek • ebook • pdf. Samenvatting . In dit boek staat de machtsstrijd tussen de strafrechter en de bestuurder over het strafproces centraal. Zowel het Wetboek van Strafvordering als de Wet op de rechterlijke organisatie suggereren twee gescheiden werelden, ... Leestip: De macht over het strafproces December 22, 2016 / Joyce Verhaert. In dit boek staat de machtsstrijd tussen de strafrechter en de bestuurder over het strafproces centraal. Zowel het Wetboek van Strafvordering als de Wet op de rechterlijke organisatie suggereren twee gescheiden werelden, ... De macht over het strafproces In dit boek staat de machtsstrijd tussen de strafrechter en de bestuurder over het strafproces centraal. Zowel het Wetboek van Strafvordering als de Wet op de rechterlijke organisatie suggereren twee gescheiden werelden, maar rechtspreken en het organiseren daarvan blijken niet los van elkaar te kunnen worden gezien.Bij de bespreking van deze m...

INFORMATIE

AUTEUR
Rick Robroek
DIMENSIE
5,19 MB
BESTANDSNAAM
De macht over het strafproces.pdf

OMSCHRIJVING

De macht over het strafproces 1e druk is een boek van Rick Robroek uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462903173 In dit boek staat de machtsstrijd tussen de strafrechter en de bestuurder over het strafproces centraal. Zowel het Wetboek van Strafvordering als de Wet op de rechterlijke organisatie suggereren twee gescheiden werelden, maar rechtspreken en het organiseren daarvan blijken niet los van elkaar te kunnen worden gezien.Bij de bespreking van deze machtsstrijd komen de volgende vragen aan bod: Hoe verloopt de machtsstrijd tussen strafrechter en bestuurder over het strafproces? Wordt er gestreden volgens de regels? Als dat niet het geval is, hoe moet die strijd dan juridisch worden gekwalificeerd? Brengt bestuurlijk handelen de strafrechter tot rechterlijk handelen dat strafvorderlijk onaanvaardbaar is? Kan de bestuurder wel anders handelen dan hij handelt? Zijn de regels niet te streng en zijn ze wel nodig als borging van de rechterlijke onafhankelijkheid?Het boek is bestemd voor iedereen die geïnteresseerd is in de bestuurlijke invloed op het strafproces. Hoewel de rechterlijke organisatie centraal staat, is het boek ook interessant voor diegenen die meer willen weten zijn in de verhouding tussen professionals en managers in hetpublieke domein.

Wil je het boek lezen?De macht over het strafproces in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rick Robroek. Lezen De macht over het strafproces Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN