De vertrektraining

De vertrektraining - H. Spanjaard | Nextbestfoodprocessors.com

...d toekomstperspectief. De hulpverlener van XONAR stimuleert de jongere om de eigen toekomst vorm te geven, eigen doelen te bepalen en zoveel mogelijk zelf te doen en steunt waar nodig ... VertrekTraining | Kadanz ... . De VertrekTraining is in de ogen van de erkenningscommissie "een zeer relevante aanpak voor een kwetsbare en moeilijk bereikbare doelgroep" van het NJI. Bekijk hier het boek de VertrekTraining in de Webshop. Kennis en vaardigheden De jongere en de werkalliantie met de jongere staan centraal in de methode. Tijdens de opleiding leer je ... De vertrektraining 1e druk is een boek van H. Spanjaard uitgegeven bij Uitgeverij S.W.P. B.V.. ISBN 9789085600329 De VertrekTraining (VT) is een int ... Handleiding bij De VertrekTraining - Uitgeverij SWP ... . Tijdens de opleiding leer je ... De vertrektraining 1e druk is een boek van H. Spanjaard uitgegeven bij Uitgeverij S.W.P. B.V.. ISBN 9789085600329 De VertrekTraining (VT) is een intensieve individuele training van tien weken voor jongeren vanaf vijftien jaar die hun eigen plek in de wereld zoeken. De VertrekTraining is een individuele training waarin een jongere intensieve begeleiding krijgt bij het realiseren van een gezond toekomstperspectief. De VertrekTraining kenmerkt zich door een outreachende aanpak. De jongere doorloopt met een VertrekTrainer een traject waarin gewerkt wordt aan het uitstippelen van zijn toekomst, het zoeken naar onderdak, het regelen van inkomen, opleiding en ... VertrekTraining is een individuele training die 10 weken duurt en bestaat uit meerdere contacten per week. De training vindt plaats op de woonplek, op kantoor van Rubicon of bijvoorbeeld bij een instantie die de hulpverlener en de jongere samen bezoeken om zaken te regelen teneinde zelfstandig te kunnen wonen. De VertrekTraining is een individueel trainingsprogramma voor jongeren, gericht op competentievergroting en de opbouw van een sociaal ondersteunend netwerk. De doelen waaraan in de training gewerkt wordt, hebben betrekking op meerdere gebieden: wonen, dagbesteding, vrijetijdsbesteding, financiën en sociaal netwerk. De VertrekTraining (VT) is een intensieve individuele training van tien weken voor jongeren vanaf vijftien jaar die hun eigen ...

INFORMATIE

AUTEUR
H. Spanjaard
DIMENSIE
11,75 MB
BESTANDSNAAM
De vertrektraining.pdf

OMSCHRIJVING

De vertrektraining 1e druk is een boek van H. Spanjaard uitgegeven bij UitgeverijS.W.P. B.V.. ISBN 9789085600329 De VertrekTraining (VT) is een intensieve individuele training van tien weken voor jongeren vanaf vijftien jaar die hun eigen plek in de wereld zoeken. De VT is in de eerste plaats bedoeld voor jongeren die het risico lopen om thuisloos te worden bij hun vertrek uit een opvangcentrum of internaat. Door jongeren gedurende korte tijd een paar keer per week te begeleiden bij het zoeken van eigen onderdak, inkomen, werk of opleiding, vrijetijdsbesteding en geschikte mensen om op terug te vallen, zetten de VertrekTrainers hen op het spoor naar zelfstandigheid.

Wil je het boek lezen?De vertrektraining in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Spanjaard. Lezen De vertrektraining Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN