In Glas Verpakt

In Glas Verpakt - Johan Soetens | Nextbestfoodprocessors.com

...sultaat van meer dan veertig jaar omgaan met potten en flessen ... waarom zit frisdrank vaak in een plastic fles, en drank in ... ... . Nooit heeft mij daarbij de verwondering verlaten over het feit… Johan Soetens - In Glas Verpakt - Packaged in Glass: European Bottles Their History and Productions - Amsterdam, De Bataafsche Leeuw, 2001 - Tweede, gewijzigde en uitgebreide druk - 464 pp. - Hardcover met volledig linnen band, rug met goudopdruk, in originele stofomslag - Folio: 32 x 24 cm. Inhoud o.a. over: De In glas verpakt | ISBN 9789067075107 di ... In Glas Verpakt | BoekenPlatform.nl ... . Inhoud o.a. over: De In glas verpakt | ISBN 9789067075107 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Op zoek naar een Wijnglas per 6 verpakt? Wijnglazen koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis Wij houden van lekker eten. We struinen restaurants, internationale markten en internet af op zoek naar ideeën, producten en recepten die we kunnen maken in onze keuken en vervolgens kunnen verpakken i...

INFORMATIE

AUTEUR
Johan Soetens
DIMENSIE
12,20 MB
BESTANDSNAAM
In Glas Verpakt.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is het resultaat van meer dan veertig jaar omgaan met potten en flessen. Nooit heeft mij daarbij de verwondering verlaten over het feit dat uit ogenschijnlijk alledaagse materialen als zand, kalk en soda zoiets moois kan ontstaan dat zich voegt naar de hand van de kunstenaar of de wens van de fabrikant. Daarbij kent glas als verpakkingsmiddel een lange reeks toepassingen in vele verschijningsvormen van model en kleur. Al meer dan 300 jaar begeleidt het ons dagelijks leven. Ook hierover kan men zich verwonderen. Door de jaren heen heeft een aantal oud medewerkers van de glasfabrieken zich de moeite getroost dingen te bewaren die zij wezenlijk achtten. De industrie zelf is daar in het algemeen slordig in. Iemand heeft eens gezegd dat de industrie met haar geschiedenis omgaat als een schip met het kielzog. Men is aan boord slechts geïnteresseerd in de eerstvolgende bestemming, de snelheid, het brandstofverbruik, maar niet in de plaats waar men vandaan komt. Gelukkig kent iedere generatie een paar betrokkenen die er anders over denken. Zonder die zorgvuldig bewaarde foto's en beschrijvingen zou het niet mogelijk zijn geweest dit boek samen te stellen.

Wil je het boek lezen?In Glas Verpakt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johan Soetens. Lezen In Glas Verpakt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN