Bestuursrechtelijk gezondheidsrecht

Bestuursrechtelijk gezondheidsrecht - none | Nextbestfoodprocessors.com

...ek van Bestuursrechtelijk gezondheidsrecht PDF te downloaden op onze website boek ... Bestuursrechtelijk gezondheidsrecht (e-Book) - A.C ... ... .tarotdenieuweordening.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Bestuursrechtelijk gezondheidsrecht Bestuursrechtelijk gezondheidsrecht behandelt de belangrijkste gezondheidsrechtelijke onderwerpen, waarna in het kader daarvan de relevante gezondheids- en bestuursrechtelijke wetten en uitvoeringregelingen worden belicht. Uiteraard ondersteund met actuele jurisprudentie. Bestuursrechtelijk gezondheid ... Studystore | Bestuursrechtelijk gezondheidsrecht, Hendriks ... ... . Uiteraard ondersteund met actuele jurisprudentie. Bestuursrechtelijk gezondheidsrecht behandelt de belangrijkste gezondheidsrechtelijke onderwerpen, waarna in het kader daarvan de relevante gezondheids- en bestuursrechtelijke wetten en uitvoeringregelingen worden belicht. Uiteraard ondersteund met actuele jurisprudentie. Bestuursrechtelijk gezondheidsrecht. € 53,21 € 58,00 incl.btw. Boek. Deze uitgave slaat een unieke brug tussen het gezondheids- en bestuursrecht. De titel behandelt de belangrijkste gezondheidsrechtelijke onderwerpen, waarna het de relevante gezondheids- en bestuursrechtelijke wetten en uitvoeringsregelingen uitvoerig belicht. Bestuursrechtelijk gezondheidsrecht M.J.C.E. Blondeau & A.C. Hendriks. Ebook . Deze uitgave slaat een unieke brug tussen het gezondheids- en bestuursrecht. De titel ... Bestuursrechtelijk gezondheidsrecht behandelt de belangrijkste gezondheidsrechtelijke onderwerpen, waarna in het kader daarvan de relevante gezondheids- en bestuursrechtelijke wetten en uitvoeringregelingen worden belicht. Uiteraard ondersteund met actuele jurisprudentie. Bestuursrechtelijk gezondheidsrecht behandelt de belangrijkste gezondheidsrechtelijke onderwerpen, waarna in het kader daarvan de relevante gezondheids- en bestuursrechtelijke wetten en uitvoeringregelingen worden belicht. Uiteraard ondersteund met actuele jurisprudentie. Bestuursrechtelijk gezondheidsrecht op boekenliefde.nl. Mail naar vriend(in) /collega: Schrijf een recensie: U kunt dit product niet bestellen. sluit venster. Beschrijving. Dit boek is nog niet in productie genomen; de verschijningsdatum is derhalve nog niet bekend. sluit venster. Details. Titel:...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
9,90 MB
BESTANDSNAAM
Bestuursrechtelijk gezondheidsrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Deze uitgave slaat een unieke brug tussen het gezondheids- en bestuursrecht. De titel behandelt de belangrijkste gezondheidsrechtelijke onderwerpen, waarna het de relevante gezondheids- en bestuursrechtelijke wetten en uitvoeringsregelingen uitvoerig belicht. Inclusief actuele jurisprudentie. Essentieel voor juristen met belangstelling in de zorg en bovendien zeer geschikt voor het onderwijs. Het bestuursrecht en gezondheidsrecht kennen vele raakvlakken. Zo wordt een groot aantal zaken in de zorg via het bestuursrecht gereguleerd. Denk bijvoorbeeld aan de toelating van zorgaanbieders tot de markt, de aanspraak van patiënten op verzekerde zorg en de organisatie van beroepsopleidingen. Dit maakt kennis van het bestuursrecht voor zowel de gezondheidsjurist als de bestuursrechtjurist onontbeerlijk. Ondanks dit gegeven, is er niet eerder een uitgave uitgebracht die een brug slaat tussen het gezondheidsrecht en het bestuursrecht. Bestuursrechtelijk gezondheidsrecht behandelt de belangrijkste gezondheidsrechtelijke onderwerpen, waarna in het kader daarvan de relevante gezondheids- en bestuursrechtelijke wetten en uitvoeringregelingen worden belicht. Uiteraard ondersteund met actuele jurisprudentie. Een groot aantal onderwerpen passeert de revue, waarbij in het bijzonder aandacht wordt geschonken aan de regels waarmee zorgaanbieders te maken krijgen. Hiernaast maken dwarsverbanden en bruggetjes naar het aanpalende strafrecht, civiele recht en Europese recht het overzicht compleet. Dankzij de vele praktijkvoorbeelden is de titel niet alleen zeer interessant voor praktijkjuristen, maar zeker ook voor onderwijsdoeleinden.

Wil je het boek lezen?Bestuursrechtelijk gezondheidsrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Bestuursrechtelijk gezondheidsrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN