Statistiek in woorden

Statistiek in woorden - A. Slotboom | Nextbestfoodprocessors.com

...erzoekscyclus een belangrijke rol. zo is de soort Statistiek in woorden 9789001702540 ... Boekwinkeltjes.nl - Statistiek in woorden - de meest ... ... . Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands studieboeken . Geen risico met vooraf betalen want wi Statistiek in woorden biedt een aanvulling op elke systematische inleiding in de statistiek. Dit boek is door de brede, toegankelijke opzet geschikt voor studenten in alle geledingen van het onderwijs. Ook buiten het onderwijs bewijst het zijn diensten als naslagwerk. Website: Bestel: ... statistiek - WikiWoordenboek ... . Ook buiten het onderwijs bewijst het zijn diensten als naslagwerk. Website: Bestel: Statistiek in woorden Bestel Statistiek in woorden met ISBN/EAN 9789001847890 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. Statistiek is de wetenschap, de methodiek en de techniek van het verzamelen, bewerken, interpreteren en presenteren van gegevens. De principes van statistiek komen voort uit de regels van de wiskunde en de wetten van de logica.. Statistici trachten informatie over een populatie (al dan niet abstract) te krijgen uit de waarneming van een meestal beperkt aantal elementen van die populatie, de ... Deze website biedt ondersteunend materiaal voor studenten en/of docenten hoger onderwijs: Statistiek in woorden - 5e druk 2013 ↑statistiek" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam / Antwerpen: Veen, 2002; op website dbnl.org; ISBN 90 204 2045 3 ↑ statistiek op website: Etymologiebank.nl ↑ Weblink bron Gearchiveerde versie "Word Prevalence Values" op ugent.be Statistiek in woorden biedt een aanvullingen elke systematische inleiding in de statistiek. Als (beginnende) student in de statistiek zie je vaak door de (formule)bomen het bos niet meer. Maa...

INFORMATIE

AUTEUR
A. Slotboom
DIMENSIE
9,85 MB
BESTANDSNAAM
Statistiek in woorden.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek wordt op een 'gebruikersvriendelijke'manier, dat wil zeggen zonder formules of technische details, uitgelegd wat de meest voorkomende statistische termen en technieken inhouden. In ruim 120 alfabetisch gerangschikte rubrieken is een groot aantal kernbegrippen uit de statistiek behandeld. Iedere rubriek is te begrijpen zonder voorkennis van het voorafgaande. Ook 'moeilijkere'(bijvoorbeeld multivariate) analysetechnieken zijn beschreven aan de hand van eenvoudige voorbeelden.

Wil je het boek lezen?Statistiek in woorden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. Slotboom. Lezen Statistiek in woorden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN