Basisoefeningen Bewegingstherapie

Basisoefeningen Bewegingstherapie - M.H. Sonneveld | Nextbestfoodprocessors.com

...et ruim 350 oefeningen die de basis vormen voor de fysio- en bewegingstherapie ... Basisoefeningen bewegingstherapie ... . Bij iedere oefening staan tekeningen die de tekst verduidelijken. Koop Basisoefeningen bewegingstherapie (9789036818148) je van Sonneveld, M.H. Artikelomschrijving. Biedt ruim 350 oefeningen Verduidelijking van de tekst door middel van een tekening Geschreven in klantvriendelijke taal Biedt ruim 350 oefeningen Verduidelijking van de tekst door middel van een tekening Geschreven in klantvriendelijke taal Basisoefeningen bewegingstherapie bevat een nagenoeg compleet overzicht met ruim 350 oefeningen die de basis vormen voor de fysio- en bewegingstherapie. Bij iedere oefening staan tekeningen die de tekst verduidelijken. In de teks ... Basisoefeningen bewegingstherapie | SpringerLink ... . Bij iedere oefening staan tekeningen die de tekst verduidelijken. In de tekst zijn vaktermen vermeden om uw vakkundige ... Basisoefeningen bewegingstherapie bevat een nagenoeg compleet overzicht met ruim 350 oefeningen die de basis vormen voor de fysio- en bewegingstherapie. Bij iedere oefening staan een of twee tekeningen die de tekst verduidelijken. In de tekst zijn vaktermen vermeden om uw vakkundige kennis te vertalen naar de patiënt. Koop nu Basisoefeningen Bewegingstherapie van M.H. Sonneveld, M.I. Sonneveld bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Cite this chapter as: Sonneveld M.H., Sonneveld M.I. (2017) Pols en hand. In: Basisoefeningen bewegingstherapie. Bohn Stafleu van Loghum, Houten...

INFORMATIE

AUTEUR
M.H. Sonneveld
DIMENSIE
3,88 MB
BESTANDSNAAM
Basisoefeningen Bewegingstherapie.pdf

OMSCHRIJVING

Basisoefeningen bewegingstherapie bevat een nagenoeg compleet overzicht met ruim 350 oefeningen die de basis vormen voor de fysio- en bewegingstherapie. Bij iedere oefening staan een of twee tekeningen die de tekst verduidelijken. In de tekst zijn vaktermen vermeden om uw vakkundige kennis te vertalen naar de patiënt. Zíj behoren immers uiteindelijk de oefeningen uit te voeren. Een klantvriendelijke taal helpt daarbij.De oefeningen zijn gerangschikt naar anatomische lokalisaties. Per lokalisatie is er onderscheid gemaakt tussen mobilisering en spierfunctieverbetering.Dit handzame naslag- en verzamelwerk is bedoeld voor studerenden en praktiserenden in de fysio- en bewegingstherapie. De oefeningen zijn ook in de sport en fitness bruikbaar.

Wil je het boek lezen?Basisoefeningen Bewegingstherapie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M.H. Sonneveld. Lezen Basisoefeningen Bewegingstherapie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN