Mijn reis met Jake

Mijn reis met Jake - Morgan Matson | Nextbestfoodprocessors.com

...t. Musashi-serie 2 - De wraak van de Katana ... Mijn reis met Jake - Morgan Matson | Boeken.com ... . Wonen Landelijke Stijl. Kunst en vliegwerk. Nextens IB Almanak 2018 2. Mijn reis met Jake is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Mijn reis met Jake PDF te downloaden op onze website boek.tarotdenieuweordening.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Mijn reis met Jake Koop nu Mijn reis met Jake van Morgan Matson bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! inleiding 'MIJN REIS MET JAKE' 1. Schrijfster 2. Illustrator 3. Hoofdperson ... Mijn reis met Jake van Morgan Matson | Boek en recensies ... ... . Schrijfster 2. Illustrator 3. Hoofdpersonen 4. Uitgeverij+druk 5. Verhaal in het kort 6. Voorlezen 7. Meer boeken van Morgan Matson 8. prijzen+punt 9. Vragen Prijzen + punt zijn er nog vragen?? Schrijfster Morgan Matson -Morgan Matson Illustrator Get this from a library! Mijn reis met Jake. [Morgan Matson] -- Als haar moeder naar Connecticut verhuist, moet Amy (17, ik-figuur) de auto ernaartoe rijden. Omdat ze niet meer wil rijden sinds haar vader verongelukt is, regelt haar moeder een chauffeur, de ......

INFORMATIE

AUTEUR
Morgan Matson
DIMENSIE
3,65 MB
BESTANDSNAAM
Mijn reis met Jake.pdf

OMSCHRIJVING

Amy is zeventien en heeft allesbehalve een topjaar. Haar vader is drie maanden geleden overleden en haar moeder heeft besloten om naar de andere kant van Amerika te verhuizen. Ze wil dat Amy hun auto van Californië naar hun nieuwe huis in Connecticut rijdt. Maar er is één klein probleem: sinds het ongeluk van haar vader durft Amy niet meer achter het stuur. Daarom heeft haar moeder een chauffeur geregeld: Jake, de negentienjarige zoon van een kennis. Amy ziet er als een berg tegenop om vier dagen lang met een onbekende jongen in de auto te moeten zitten, maar wanneer de knappe Jake haar komt ophalen, wordt de reis ineens een stuk aantrekkelijker. Al snel besluiten ze een omweg te maken, dwars door Amerika. Met elke kilometer groeit hun band, en stijgt de spanning... Het wordt een reis om nooit te vergeten!

Wil je het boek lezen?Mijn reis met Jake in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Morgan Matson. Lezen Mijn reis met Jake Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN