De Ideale Baas

De Ideale Baas - Hilde Quisquater | Nextbestfoodprocessors.com

...echter. De Ideale Baas (Paperback). Voor een hond zonder problemenGeen stress meer, geen straffen of trekken aan de lijn, maar gericht werken aan een oplossing ... 11 eigenschappen van de ideale werkgever - Ondernemen - Trends ... ... Neemt de tijd om zijn ervaring en inzichten te delen Laten we eerlijk zijn. Werknemers hebben geen nood aan een baas als beste vriend of als een schouder om op te huilen. Wil een baas hen optimaal motiveren, neemt hij best voldoende de tijd om zijn eigen ervaringen met hen te delen. Men zal er hem dankbaar voor zijn. De ideale baas. Administratie. Personeel. 15 apr 2014 - 13:53. 1:15 min. Facebook LinkedIn Twitter Forward. Vorige. Volgen ... De Ideale Baas - Webwinkel - Hilde Quisquater: hond en advies ... . Men zal er hem dankbaar voor zijn. De ideale baas. Administratie. Personeel. 15 apr 2014 - 13:53. 1:15 min. Facebook LinkedIn Twitter Forward. Vorige. Volgende. Facebook LinkedIn Twitter Forward. Wat maakt een goede baas? 'Een goede ondernemer is eigenwijs, onaangepast en erkent zijn zwakke plekken.' De troepen aanvoeren, ... De ideale baas is, zo bezien, een minutieus bouwpakket van eigenschappen afgestemd op een specifieke vacature. Z...

INFORMATIE

AUTEUR
Hilde Quisquater
DIMENSIE
6,55 MB
BESTANDSNAAM
De Ideale Baas.pdf

OMSCHRIJVING

Voor een hond zonder problemenGeen stress meer, geen straffen of trekken aan de lijn, maar gericht werken aan een oplossing en aan een stabiele opvoeding. Wanneer je de raad van de auteur opvolgt, zul je beloond worden met een rustige, kalme en gehoorzame hond die geen probleemgedrag (meer) vertoont.Je krijgt inzicht in wat jouw invloed is op je hond en hoe zijn problemen ontstaan, maar ook hoe je met de juiste aanpak deze problemen kunt voorkomen en oplossen. Je leert hoe je jouw hond opvoedt tot een stabiele vriend.In dit boek heeft Hilde het over leiderschap, training, trucjes aanleren, maar ook over hoe jullie samen kunnen wandelen zonder stress en getrek aan de riem. Maar bovenal zal ze je duidelijk maken wat jij als baas kunt doen wanneer je hond dominant, angstig, hypernerveus, ongehoorzaam, agressief enzovoort is.Hilde Quisquater (°1964) is bekend van het tv-programma De hondenfluisteraar. In dit nieuwste boek legt ze de focus volledig op de baas, daar waar haar eerste boek De ideale hond vooral de hond zelf in de kijker zette.

Wil je het boek lezen?De Ideale Baas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hilde Quisquater. Lezen De Ideale Baas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN