Anatomie van een seriemoordenaar

Anatomie van een seriemoordenaar - Sytze van der Zee | Nextbestfoodprocessors.com

...e(s), bv. wat oppervlakkige krasjes op de cover, een klein kreukje, klein plooitje, paginaranden (gelijkmatig) wat verkleurd, zeer licht glooiende rug zonder leessporen (sommige boeken liggen zo in de winkel), … Fnac: het beest van Harkstede, Anatomie van een seriemoordenaar, Zee, Zee Sytze van der" ... 'Beest van Harkstede' Willem van Eijk overleden in ... ... . Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Van E. sprak uitgebreid over zijn daden met de journalist Sytze van der Zee, die een boek over hem schreef: 'De anatomie van een seriemoordenaar' (2006). Sytze van der Zee (Hilversum, 25 juli 1939) is een Nederlandse journalist en schrijver.. Leven en werk. Hij groeide op tijdens de Tweede Wereldoorlog in ... Anatomie van een seriemoordenaar van Sytze van der Zee ... ... . sprak uitgebreid over zijn daden met de journalist Sytze van der Zee, die een boek over hem schreef: 'De anatomie van een seriemoordenaar' (2006). Sytze van der Zee (Hilversum, 25 juli 1939) is een Nederlandse journalist en schrijver.. Leven en werk. Hij groeide op tijdens de Tweede Wereldoorlog in Hilversum in een NSB-gezin.Over zijn jeugd schreef hij in 1997 Potgieterlaan 7, het adres waar hij opgroeide.. Hij begon op 1 april 1963 als leerling-journalist bij het Nieuw Utrechts Dagblad; op 1 juli 1965 stapte hij over naar de Haagsche ... Rijksuniversiteit Groningen founded in 1614 - top 100 university. Sluiten. Menu en zoeken; Contact; My University; Student Portal Hoe kan een boek over een psychopathische seriemoordenaar vijf sterren krijgen? Door het vakmanschap van degene die het schrijft. Sytze van der Zee heeft alle papieren over Willem van Eijk gelezen: processen-verbaal, psychiatrische rapporten etc. Verder voerde hij maar liefst vijfentwintig gesprekken met Van Eijk en een groot aantal gesprekken met diens familieleden, onder wie Van Eijk s ex-vrouw. Koop Anatomie van een seriemoordenaar (9789023426615) je van Zee, S. van der Anatomie van een seriemoordenaar | ISBN 9789023418948 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In Anatomie van een seriemoordenaar schreef Van der Zee dat Van Eijk anderen de schuld geeft van zijn daden, omdat zijn jonge zelf "bewust naar de kloten is laten gaan". Nieuwsbrief....

INFORMATIE

AUTEUR
Sytze van der Zee
DIMENSIE
11,50 MB
BESTANDSNAAM
Anatomie van een seriemoordenaar.pdf

OMSCHRIJVING

'Het beest van Harkstede' noemen ze hem: Willem van Eijk, die wegens de moord op drie prostituees tot levenslang is veroordeeld. Sytze van der Zee voerde vijfentwintig gesprekken met hem. Verder baseerde hij zich voor dit boek op processen-verbaal, psychiatrische rapporten en gesprekken met betrokkenen, onder wie Van Eijks ex-vrouw. Van der Zee brengt deze seriemoordenaar beklemmend dichtbij en laat zien welke kwade driften in een mens kunnen schuilgaan.

Wil je het boek lezen?Anatomie van een seriemoordenaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sytze van der Zee. Lezen Anatomie van een seriemoordenaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN