Op Weg Naar Herstel

Op Weg Naar Herstel - O. Carl Simonton | Nextbestfoodprocessors.com

...et centrum voor Psychiatrische Rehabilitatie benoemd als een van de top drie herstelwerken in de USA ... Op weg naar herstel - Verenso ... . Het is bedoeld voor cliënten, in zorg bij een ggz-instelling, en bevat… MET EEN GLIMLACH OP WEG NAAR HERSTEL. Onlangs was ik uitgenodigd om een workshop te geven over H-yoga. H-yoga (of Yoga bij kanker) is een speciaal ontwikkeld yogaprogramma voor mensen die herstellen van een ziekte als kanker. Tien geïnteresseerde deelnemers kwamen kennismaken met deze lesvorm van yoga op een locatie in he ... Bitcoin (BTC) Update: koers knalt door $6.000, op weg naar ... ... . Tien geïnteresseerde deelnemers kwamen kennismaken met deze lesvorm van yoga op een locatie in het Amsterdamse bos. Op weg naar herstel: structurele borging van het z... Project. Op weg naar herstel: structurele borging van het zorgpad geriatrische revalidatiezorg. Deel deze pagina. ... Tevens keert een groter percentage cliënten na ontslag terug naar de thuissituatie en is de ervaren zorglast van mantelzorgers lager. Daarnaast zijn de ... Kunst als middel op weg naar herstel bij Tactus Zwolle: 'Ze zien dat het zin heeft wat ze doen',,Je ziet hun levenslust weer groeien, het vlammetje wordt aangewakkerd. 'Wall Street op weg naar mooi herstel na coronaklap' redactie DFT. 24-3-2020. Mevrouw Heineken bezit 10 miljard euro. Dit zijn de jaarsalarissen van onze wereldleiders....

INFORMATIE

AUTEUR
O. Carl Simonton
DIMENSIE
4,56 MB
BESTANDSNAAM
Op Weg Naar Herstel.pdf

OMSCHRIJVING

Psychische krachten kunnen kanker en andere ziekten beïnvloeden Omdat de auteurs in hun dagelijkse omgang met opgegeven patiënten merkten, dat "de wil om te leven" een krachtige invloed op het verloop van de ziekte leek te hebben, werkten zij een methode uit, waarbij de patiënten vooral gemotiveerd werden om te willen leven. De kern van de methode berust op visualisatie- en ontspanningstechnieken. Wat op deze manier bereikt kan worden is niet alleen een verlenging van de levensduur of in sommige gevallen herstel, maar bovenal een verbetering van de kwaliteit van het leven gedurende de ziekteperiode. Dat daardoor een meer leefbare sfeer ontstaat in de familie is een niet te verwaarlozen gevolg.

Wil je het boek lezen?Op Weg Naar Herstel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur O. Carl Simonton. Lezen Op Weg Naar Herstel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN