Portret Boetseren

Portret Boetseren - Berit Hildre | Nextbestfoodprocessors.com

...l belangrijke rol. Zowel bij het gezicht van een kind als van een volwassene, zijn alle details belangrijk om expressie en emotie te kunnen laten zien ... Portret boetseren | Volksuniversiteit De Kempen ... . PORTRET IN KLEI. clay portraits. Het boetseren van portretten is mijn passie. U kunt in opdracht een mini-portret, medium of groot keramisch portret van uzelf, kind of familielid laten maken. Uitvoering in was en brons is mogelijk. Als snelboetseerder maak ik in een uur of middag al een kleine of grote-portretschets in klei. Het boetseren van een portret is een intrigerende bezigheid. Het gaat er niet alleen om iemand zo goed mogelijk na te maken in klei, het weergeven v ... Portret in klei ... . Het boetseren van een portret is een intrigerende bezigheid. Het gaat er niet alleen om iemand zo goed mogelijk na te maken in klei, het weergeven van iemands karakter of wezen is minstens zo belangrijk. Nieneke Lamme legt in dit boek stap voor stap uit hoe een portret van klei opgebouwd wordt. In deze cursus gaan we een driedimensionaal beeld maken van een portret of figuur van mens of dier. Het beeld van klei wordt volgens keramische techniek (d.w.z. hol) opgebouwd. (Er zijn evt. ook mogelijkheden om met andere technieken te werken.) We werken naar foto's die de cursisten zelf meebrengen. Dat kan een portret van een mens, maar bv ook… Portret en figuur boetseren. 49,00. Verkoop door Antiquariaat aan de Linde. In winkelwagen Advertentie Service & contact Snel regelen in je account. Volg je bestelling, betaal facturen of retourneer een artikel. Heb je ons nodig? We helpen je graag. Onze klantenservice is dag ... Een gelijkend portret boetseren, begint met goed leren kijken. Je leert foto´s van je model vertalen naar een ruimtelijk beeld. Schaduwen en licht druk je uit door je beeld de juiste bollingen en hollingen te geven. Zo werk je stap voor stap aan de constructie van het hoofd en leer je een realistisch portret in klei te maken. Portret Boetseren (Hardcover). In dit unieke boek leer je hoe je een portret een eigen ...

INFORMATIE

AUTEUR
Berit Hildre
DIMENSIE
5,32 MB
BESTANDSNAAM
Portret Boetseren.pdf

OMSCHRIJVING

In dit unieke boek leer je hoe je een portret een eigen persoonlijkheid kunt geven. Daarbij spelen gelaatsuitdrukkingen een belangrijke rol. Zowel bij het gezicht van een kind als van een volwassene, zijn alle details belangrijk om expressie en emotie te kunnen laten zien. Aan de hand van vele foto's en illustraties leer je in dit boek stapsgewijs hoe je het gezicht van je beeld levendig maakt en het hele personage de nodige harmonie kunt laten uitstralen. Natuurlijk wordt er ook aandacht gegeven aan de opbouw van het menselijk hoofd: de verhoudingen, devorm van het hoofd in drie dimensies en de vorm van de verschillende details. Dit boek is een aanwinst voor elke (amateur) beeldend kunstenaar die een bijzonder portret wil boetseren.• Werken met klei is erg populair• Hoe boetseer de juiste vorm in de goede verhoudingen en …• …hoe geef je een portret een ziel?

Wil je het boek lezen?Portret Boetseren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Berit Hildre. Lezen Portret Boetseren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN