Studiepockets strafrecht 011 - Schets van het economisch strafrecht

Studiepockets strafrecht 011 - Schets van het economisch strafrecht - D.R. Doorenbos | Nextbestfoodprocessors.com

...ht (Studiepockets strafrecht, Band 11) | D ... Schets van het economisch strafrecht - D.R. Doorenbos ... ... .R. Doorenbos | ISBN: 9789013120578 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. 'Schets van het economisch strafrecht' bevat een beknopte inleiding in het economisch strafrecht en verschaft inzicht in de ontstaansgeschiedenis, de ontwikkeling en de actuele positie van dit onderdeel van het bijzonder strafrecht. De Wet op de economische delicten (WED) staat daarbij centraal en wordt op tal van onderdelen van commentaar ... Studiepockets strafrecht. Ambtshalve o ... bol.com | Schets van het economisch strafrecht ... ... ... Studiepockets strafrecht. Ambtshalve onderzoeken en beslissen in strafzaken . Cassatie in strafzaken ... Hoofdlijnen van de wet Mulder . Hoofdwegen door het verkeersrecht . Inleiding fiscaal strafrecht . Jeugd- en adolescentenstrafrecht. XXIX, 237 p. Subject: Financial Markets and Supervision (Regulatory) Onderneming en Financieel Recht Studiepockets Strafrecht Schets van het economisch strafrecht 2015 prof. mr. D.R. Doorenbos Studiepockets Strafrecht Strafbaarheid in de voorfase 2015 mr. dr. A.N. Kesteloo - Studiepockets Strafrecht TBS 2009 mr.dr. E.J. Hofstee DANS is an institute of KNAW and NWO. Driven by data. Go to page top Go back to contents Go back to site navigation Schets van het economisch strafrecht bevat een beknopte inleiding in het economisch strafrecht en verschaft inzicht in de ontstaansgeschiedenis, de ontwikkeling en de actuele positie van dit onderdeel van het bijzonder strafrecht. De Wet op de economische delicten (WED) staat daarbij centraal en wordt op tal van onderdelen van commentaar voorzien. Studiepockets Strafrecht Schets van het economisch strafrecht 2008 prof. mr. D.R. Doorenbos, dr. A. Mulder Studiepockets Strafrecht Schets van het economisch strafrecht 2015 prof. mr. D.R. Doorenbos Studiepockets Strafrecht Strafbaarheid in de voorfase 2015 mr. dr. A.N. Kesteloo - Studiepockets Strafrecht TBS 2009 mr. dr. E.J. Hofstee Schets van het economisch strafrecht bevat een beknopte inleiding in het economisch strafrecht en verschaft inzicht in de ontstaansgeschiedenis, de ontwikkeling en de actuele positie van dit onderdeel van het bijzonder strafrecht. De Wet op de economische...

INFORMATIE

AUTEUR
D.R. Doorenbos
DIMENSIE
7,37 MB
BESTANDSNAAM
Studiepockets strafrecht 011 - Schets van het economisch strafrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Schets van het economisch strafrecht bevat een beknopte inleiding in het economisch strafrecht en verschaft inzicht in de ontstaansgeschiedenis, de ontwikkeling en de actuele positie van dit onderdeel van het bijzonder strafrecht. De Wet op de economische delicten (WED) staat daarbij centraal en wordt op tal van onderdelen van commentaar voorzien. Het boek gaat in op de aard van de economische delicten en op de wijze waarop zij door de wetgever zijn geconstrueerd. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het functioneel daderschap, het daderschap van de rechtspersoon en de strafrechtelijke aansprakelijkheid van zijn functionarissen.De vergaande onderzoeksbevoegdheden die de WED toekent en het ruime sanctie-arsenaal dat deze wet ter beschikking stelt, vormen eveneens onderwerp van bespreking. De tekst van de WED is opgenomen in een bijlage, die ook nog enig artikelsgewijs commentaar bevat. Deze 8e druk is geheel bijgewerkt naar de laatste stand van zaken.

Wil je het boek lezen?Studiepockets strafrecht 011 - Schets van het economisch strafrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D.R. Doorenbos. Lezen Studiepockets strafrecht 011 - Schets van het economisch strafrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN