Aan de slag met C++

Aan de slag met C++ - Gertjan Laan | Nextbestfoodprocessors.com

...gaan ontdekken. Aan de slag met C++ is een grondige kennismaking met deze objectgeoriënteerde programmeertaal ... Aan de slag met C++ - Gertjan Laan | 9789024412938 ... ... . Uitgangspunt van dit boek zijn de laatste standaarden C++11 en C++14. Met een uitdagende mix van theorie en oefenopgaven leert u uw studenten programmeren in C++. Over de inhoudIn het toegankelijk ... Aan de slag met Tips in Windows 10. Inhoud van Microsoft. Van toepassing: Windows 10. Zoek verrassende dingen die u kunt doen in Windows met de app Tips - deze is opgenomen in Windows 10. Als u de app zoekt, drukt u op de knop De app Tips openen of kiest u Start > Tips op uw apparaat. Studenten ... Studystore | Aan de slag met C++, Laan, Gertjan ... ... . Als u de app zoekt, drukt u op de knop De app Tips openen of kiest u Start > Tips op uw apparaat. Studenten die in de ICT willen werken, moeten regelmatig de programmeertaal C++ gaan ontdekken. Aan de slag met C++ is een grondige kennismaking met deze objectgeoriënteerde programmeertaal. Uitgangspunt van dit boek zijn de laatste standaarden C++11 en C++14. Met een uitdagende mix van theorie en oefenopgaven leert u uw studenten programmeren in...

INFORMATIE

AUTEUR
Gertjan Laan
DIMENSIE
12,40 MB
BESTANDSNAAM
Aan de slag met C++.pdf

OMSCHRIJVING

Aan de slag met C++ Deze geheel herziene vijfde druk van Aan de slag met C++ is een grondige kennismaking met de objectgeoriënteerde programmeertaal C++ volgens de laatste standaard C++11. In een heldere, aansprekende stijl zet de auteur eerst de basisprincipes van de taal uiteen, waarna in het tweede gedeelte onder meer het ontwerpen van klassen aan de orde komt, en het werken met objecten, overerving, dynamisch geheugen, templates, polymorfisme, streams en exceptionhandling. Daar waar nodig verhelderen UML-klassendiagrammen de broncode. Verder biedt dit boek een nauwkeurige en leesbare inleiding in alle belangrijke begrippen uit de standaardbibliotheek (STL) zoals vector, list, stack, queue, deque, iterator, algoritme en functieobject. Via de website www.academicservice.nl is aanvullend materiaal beschikbaar: * de broncode van alle voorbeelden uit het boek; * antwoorden op de vragen en uitwerkingen van de opdrachten die aan het eind van elk hoofdstuk aan de orde komen; Gertjan Laan is als docent werkzaam in het hoger onderwijs. Hij geeft al jaren les in programmeertalen, waaronder C++ en Java. Andere boeken van Gertjan Laan: * Aan de slag met Ruby * En dan is er... Java * Datastructuren in Java * OO-programmeren in Java met BlueJ Online materiaal beschikbaar.

Wil je het boek lezen?Aan de slag met C++ in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gertjan Laan. Lezen Aan de slag met C++ Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN