Vastgoedwetgeving 2017-2018

Vastgoedwetgeving 2017-2018 - none | Nextbestfoodprocessors.com

...be. Helemaal vrij. U vindt Geef me je hand in PDF, ePUB, MOBI ... Download PDF Storm & stone - TAROTDENIEUWEORDENING.NL ... . De Vlaamse overheid is bevoegd voor de regelgeving voor woninghuur. Voor huurcontracten afgesloten vanaf 1 januari 2019 geldt het nieuwe Vlaamse Woninghuurdecreet.. Voor huurovereenkomsten afgesloten vóór 1 januari 2019 blijft de federale huurwet gelden.. Impact corona op de huurmarkt. De coronamaatregelen hebben gevolgen voor de normale werking van de private en sociale huurmarkt. Hallo! Op zoek naar een Naar waarde gewogen-boek geschreven ... Vastgoedwetgeving 2019-2020 door Frank ten Berge, Jos ... ... . Hallo! Op zoek naar een Naar waarde gewogen-boek geschreven door auteur Claartje Bunnik? Registreer u op onze website meubelbeursmechelen.be en download gratis boeken! Bronnen betreffende de registratie van onroerend goed in Middeleeuwen en Ancien Régime Non-Fictie Nederlands, 405 pagina's, Instituut voor Nederlandse Geschiedenis, Den Haag, 2001 De verdenking is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De verdenking PDF te downloaden op onze website imperialviennaorchestra.co.uk Er zijn ook andere boeken van de auteur De verdenking Hallo! Op zoek naar een Max Onderbroek-boek geschreven door auteur Dingleberry Small? Registreer u op onze website online.boek-durf.be en download gratis boeken!...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
5,95 MB
BESTANDSNAAM
Vastgoedwetgeving 2017-2018.pdf

OMSCHRIJVING

Vastgoedwetgeving 2017-2018 1e druk is een boek uitgegeven bij Wolters Kluwer Nederland B.V.. ISBN 9789013141535 Wanneer u werkzaam bent in vastgoed of in de makelaardij, biedt deze uitgave u een helder overzicht van de wet- en regelgeving op privaat-, staats-, bestuurs- en fiscaalrechtelijk terrein. De inhoud is afgestemd op het examen van de SVM/NIVO voor de opleiding Vastgoed en Makelaardij en voor de hercertificering. Vastgoedwetgeving is bij uitstek geschikt voor makelaars en notarissen, maar ook voor ambtenaren die werkzaam zijn binnen bouw- en woningtoezicht en beleidsmedewerkers en juristen die zich bezighouden met onroerend goed, volkshuisvesting en ruimtelijke ordening is dit een handzaam overzicht van wet- en regelgeving. Gratis online toegang Wanneer u de papieren editie aanschaft, krijgt u (tot aan de volgende editie) ook gratis online toegang. Nadere informatie en uw registratiecode vindt u op de extra pagina voorin deze uitgave. De teksten zijn voorzien van margewoorden. Behalve de verkorte inhoudsopgave is er per deelgebied een uitgebreide inhoudsopgave. U kunt ook zoeken via een uitgebreid trefwoordenregister en een uitvoerig alfabetisch overzicht van de inhoud.

Wil je het boek lezen?Vastgoedwetgeving 2017-2018 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Vastgoedwetgeving 2017-2018 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN