Leiderschap: feiten en fictie

Leiderschap: feiten en fictie - Jo Caris | Nextbestfoodprocessors.com

... Jean-Marc van Tol en Jan van Aken Beeld Patrick Post ... CKV 'Feit & Fictie' in de fotografie - LessonUp ... . In historische romans lezen we hoe mensen vroeger leefden. LEIDERSCHAP IN TEAMS fictie en feiten Wat is leiderschap? beinvloeden van anderen met als doel: het behalen van de teamdoelen Afhankelijk van concreet leiderschapsgedrag: positief: motiverend leiderschap negatief: directief leiderschap --> voornamelijk effect op 'zachte' En Annejet van der Zijl presenteert het goed met feiten gedocumenteerde verhaal van Sonny Boy toch ook een beetje als fictie, waarvoor we dan weer de term faction hebben. Maar de relevantie van de waarheidsvraag is meestal ... Leiderschap: feiten en fictie, Jo Caris - Paperback ... ... . Maar de relevantie van de waarheidsvraag is meestal een aardig criterium om de grenzen af te bakenen tussen non-fictie en fictie. Antwoord Leiderschap: feiten en fictie: een multidisciplinaire analyse van leiderschap met onder andere de Managerial cube als analysemodel | Jo Caris | ISBN: 9789059317567 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon....

INFORMATIE

AUTEUR
Jo Caris
DIMENSIE
3,3 MB
BESTANDSNAAM
Leiderschap: feiten en fictie.pdf

OMSCHRIJVING

Leiderschap: feiten en fictie 1e druk is een boek van Jo Caris uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789059317567 Het denken over leiderschap lijkt actueler dan ooit. Vooral als het niet goed gaat, in de politiek, in de voetbalwereld, in de zorg, in de economie - klinkt de roep om een sterke leider. De gedachten en uitspraken centreren zich dan vrijwel altijd rondom de individuele kenmerken van een geromantiseerde persoonlijkheid. De ideale leider vertoont vaak meer overeenkomsten met helden uit films en verhalen, dan met werkelijke personen in echte situaties. Onderzoeken en publicaties over leiderschap blijven vaak beperkt tot specifieke vakgebieden, terwijl juist de combinatie van onderzoeksresultaten en theorie n uit verschillende vakgebieden (zoals sociologie, ethologie en neurologie) interessante inzichten oplevert. Dit boek is het resultaat van een analyse van zeer veel, uiteenlopend onderzoek, interviews met en uitspraken van managers, bestuurders en toezichthouders en van de jarenlange ervaring van de auteur in verschillende bestuurlijke functies. Het levert interessante inzichten op en een bruikbaar en helder model om leiderschapsvormen en -capaciteiten mee te bepalen.

Wil je het boek lezen?Leiderschap: feiten en fictie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jo Caris. Lezen Leiderschap: feiten en fictie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN