Onder de adelaar

Onder de adelaar - Simon Scarrow | Nextbestfoodprocessors.com

...ngsdatum: 20/02/2017 ; Aantal bladzijden: 337 ; Uitgeverij: Q ... ‎Onder de adelaar in Apple Books ... ... ‎Germania, 42 n.Chr. Quintus Licinius Cato is een nieuwe rekruut in het Tweede Legioen, gelegerd aan de Rijngrens. Het is het meest geharde van het Romeinse leger, en het militaire bestaan is vol ontberingen. Als geschoolde jongeman heeft Cato het niet makkelijk, en hij is dan ook het mikpunt van spo… Onder de adelaar is het eerste deel in de spannende en succesvolle Adelaar-reeks: in Engeland zijn al meer dan 500 000 boeken in de reeks verkocht. Volledige beschrijving. Verkrijgbaar als Tweedehands. Vestig ... Onder de adelaar - Simon Scarrow - De LeesfabriekDe ... ... . Volledige beschrijving. Verkrijgbaar als Tweedehands. Vestiging. Conditie. Voorraad. Prijs. Niet tweedehands beschikbaar. Verkrijgbaar als e-Book. Vestiging. Prijs. Onder de adelaar is het eerste deel in de spannende en succesvolle Adelaar-reeks: in Engeland zijn al meer dan 500 000 boeken in de reeks verkocht. Simon Scarrow (1962, Nigeria) studeerde in Norwich, Engeland, en werd daarna geschiedenisdocent. In 2000 verscheen Under the Eagle, het eerste boek in de Adelaar-reeks. adelaar - a'delaar, m. (-s, -laren): 1. benaming voor de arend (arenden), een roofvogel geroemd om zijn moed, kracht, snelle en hoge vlucht en scherp gezicht, bij vele volken genoot hij religieus aanzien ; 2. veldteken of standaard met de voorstelling van een arend: de keizerlijke adelaars, legerstandaards van het oude Rome en van de keizers van de Fransen; 3. wapenkunde: de heraldieke arend ... Biologie. De roofvogels die in het Nederlands met de term 'arend' worden aangeduid behoren alle tot de orde van de Accipitriformes maar niet tot dezelfde familie of hetzelfde geslacht en de verwantschapsrelaties zijn niet altijd duidelijk. Verreweg de meeste arenden behoren tot de familie Accipitridae (havikachtigen).De visarend behoort echter tot de familie Pandionidae (). Onder de adelaar. Germania, 42 n.Chr. Quintus Licinius Cato is een nieuwe rekruut in het Tweede Legioen, gelegerd aan de Rijngrens. Het is het meest geharde van het Romeinse leger, en het militaire bestaan is vol ontberingen. Onder de adelaar. Uitgever Q, Amsterdam Verschenen 2017 ISBN 9789021405988 Kenmerken 365 pagina's, 22 cm, illustraties Aantekening Vertaling van Under the Eagle. - London : Headline, 2000 Vertaald uit het Engels door Miebeth van Horn en René van Veen Bezoek de Apotheek Onder de Adelaar in Krakau en krijg een nieuw beeld van het leven in het Joodse getto. Bekijk films, video's, objecten en meer! Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site Zoekopdracht Vind. Tadeusz Pankiewicz Onder de adelaar. de apotheek in het getto van Krakau. Gedrukt boek . Genre Non-Fictie Onderwerpen joden, Verhalen, Proza (romans/novellen), ... Onder de adelaar direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans....

INFORMATIE

AUTEUR
Simon Scarrow
DIMENSIE
11,68 MB
BESTANDSNAAM
Onder de adelaar.pdf

OMSCHRIJVING

Germania, 42 n.Chr. Quintus Licinius Cato is een nieuwe rekruut in het Tweede Legioen, gelegerd aan de Rijngrens. Het is het meest geharde van het Romeinse leger, en het militaire bestaan is vol ontberingen. Als geschoolde jongeman heeft Cato het niet makkelijk, en hij is dan ook het mikpunt van spot: zijn medesoldaten wedden erom of hij zal sterven of falen.Dan wordt Cato gepromoveerd tot tweede in rang onder Macro, de onbevreesde en doorgewinterde centurio van het Tweede Legioen. Nu moet hij zich meer bewijzen dan wie ook, terwijl de jaloerse soldaten hem het leven zuur maken.In opdracht van Rome gaat het leger op een zware veldtocht naar een ver, uiterst barbaars land: Britannia. Cato en Macro gaan op een speciale missie, een samenzwering om keizer Claudius i ten val te brengen...Onder de adelaar is het eerste deel in de spannende en succesvolle Adelaar-reeks: in Engeland zijn al meer dan 500 000 boeken in de reeks verkocht.

Wil je het boek lezen?Onder de adelaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Simon Scarrow. Lezen Onder de adelaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN