Het Paar Op De Divan

Het Paar Op De Divan - J. Willi | Nextbestfoodprocessors.com

...dere boeken van de auteur Het Paar Op De Divan Jürg Willi's nieuwe boek 'Het paar op de divan' belicht het werk van de relatietherapeut die uitgaat van een analytische oriëntatie ... Programma - Paard ... . Het gaat uit van de idee dat beide partners, op het niveau van het onbewuste, in een specifieke dynamiek op elkaar inspelen. D at samenspel - collusie genaamd - wordt zichtbaar zowel bij de... [Lees Verder] Het paar op de divan | ISBN 9789020933062 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. DE HOOFDSTUKKEN rond Freud vormen een zeer toegankelijke samenvatting van de geboorte van de psychoanalyse - het ontstaan van het 'analytische ... Freud op de divan - De Groene Amsterdammer ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. DE HOOFDSTUKKEN rond Freud vormen een zeer toegankelijke samenvatting van de geboorte van de psychoanalyse - het ontstaan van het 'analytische uurtje', dat gebaseerd was op de samenwerking tussen Breuer en Freud, de medische blunders van Fliess (die Freud verdrong), de debatten rond de seksuele oorzaken van neurosen en Freuds beslissing om dat onderwerp in de steek te laten en zich op de ... Sluiting restaurant Divan op de Waalkade van de baan, tik op vingers voor gemeente. ... Tante Annie zette Anneke op het spoor van 125 verzets­vrou­wen in het Rijk van Nijmegen. Op de divan (2) Soms praat hij te ... Dat legt de psych een paar keer per jaar uit. Het is tegenwoordig in de mode en het gaat er om dat je er achter komt waar 'weerstanden' liggen ... De zeer kleine groep die een analyse nodig heeft, ervoor geschikt is en bovendien bereid is om daadwerkelijk op de divan te gaan liggen - de behandeling vraagt een groot commitment - zal er nu ook nog bij voorbaat van overtuigd moeten zijn dat het het waard is om ervoor te betalen. De familie Freud op de divan. ... Het lukt haar niet de figuren tot leven te wekken die het ...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Willi
DIMENSIE
5,38 MB
BESTANDSNAAM
Het Paar Op De Divan.pdf

OMSCHRIJVING

* Met een voorwoord van Alfons Vansteenwegen, auteur van 'Liefde is een werkwoord' en 'Liefde na verschil'*Persoonlijke benadering van de relatietherapieJürg Willi's nieuwe boek 'Het paar op de divan' belicht het werk van de relatietherapeut die uitgaat van een analytische oriëntatie. Het gaat uit van de idee dat beide partners, op het niveau van het onbewuste, in een specifieke dynamiek op elkaar inspelen. D at samenspel - collusie genaamd - wordt zichtbaar zowel bij de partnerkeuze als bij de conflicten die zich in de relatie voordoen.De auteur besteedt aandacht aan de manier waarop een analytische therapie verloopt; door zijn persoonlijke benadering is ook de niet-professionele lezer in staat te begrijpen hoe een relatietherapie verloopt.In het tweede deel van zijn boek schetst de auteur, aan de hand van dialogen, de behandelingsmomenten in de relatietherapie van een welbepaald paar. Op een heldere manier maakt Willi duidelijk wat er zich zoal in een relatietherapie kan afspelen. Hierdoor verwerft de lezer een realistische kijk op deze therapievorm en kan hij zijn vooroordelen hieromtrent herzien.

Wil je het boek lezen?Het Paar Op De Divan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Willi. Lezen Het Paar Op De Divan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN