Chinese geneeswijzen in ons dagelijks leven

Chinese geneeswijzen in ons dagelijks leven - Gail Reichstein | Nextbestfoodprocessors.com

...rback). Last van een allergie in de lente? Misschien is dan het element hout te sterk in je ... Maud Burki, Praktijk voor holistische therapieën - Cursussen ... ... In het boek 'Chinese geneeswijzen in ons dagelijks leven' worden de 5 elementen geschetst, die de basis vormen in ons leven. Ze zijn onlosmakelijk in creatie en verandering met elkaar verbonden in een cirkel. Hout is het begin, dan komt vuur, aarde, metaal en water. Gail Reichstein is een geweldige auteur. Download en lees het boek Chinese geneeswijzen in ons dagelijks leven op onze website ban ... Chinese geneeswijzen in het dagelijks leven door ... ... . Download en lees het boek Chinese geneeswijzen in ons dagelijks leven op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Chinese geneeswijzen in ons dagelijks leven in PDF, ePUB, MOBI. Chinese geneeswijzen in ons dagelijks leven | ISBN 9789055015764 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Tweedehands exampleren van het boek 'Chinese genees...

INFORMATIE

AUTEUR
Gail Reichstein
DIMENSIE
12,41 MB
BESTANDSNAAM
Chinese geneeswijzen in ons dagelijks leven.pdf

OMSCHRIJVING

Last van een allergie in de lente? Misschien is dan het element hout te sterk in je aanwezig.Word je rugpijn `s avonds erger? Dan is misschien je element water te zwak.Al duizenden jaren is de vijf-elemententheorie een van de pijlers van de Chinese geneeskunst. Volgens deze theorie oefenen hout, vuur, aarde, metaal en water een diepgaande invloed uit op ons geestelijk en lichamelijk welzijn.Gail Reichstein beschrijft aan de hand van de vijf-elemententheorie vier belangrijke disciplines van de Chinese geneeskunst: acupunctuur, feng shui, qi gong en de Chinese voedingsleer. Per hoofdstuk leren we welke kwalen te maken hebben met welke elementen en hoe elk van de disciplines uitkomst kan bieden.De theorie is opmerkelijk simpel, gemakkelijk toepasbaar en beproefd. Ze verbindt de lichamelijke, emotionele en spirituele krachten in ons leven en zorgt zo voor een wezenlijke bijdrage aan ons geestelijke en lichamelijke welzijn.

Wil je het boek lezen?Chinese geneeswijzen in ons dagelijks leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gail Reichstein. Lezen Chinese geneeswijzen in ons dagelijks leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN