Recht voor Hospitality management

Recht voor Hospitality management - W.M.H. Grooten | Nextbestfoodprocessors.com

...veau 4. Voor studenten met een niveau 3-diploma is het mogelijk om in 1 jaar niveau 4 te halen ... Wat is hospitality? | EW Facility Services ... . Binnen deze periode loop je twee stages van 15 tot 20 weken. Dit kan in Nederland of (ver) daarbuiten. Je wordt opgeleid voor functies als: Management, Economie en Recht (MER) is een cursus die interessant is voor iedereen die zich graag wil verdiepen in dit uitgebreide vakgebied. Ook als je al werkzaam bent binnen dit werkveld, is deze cursus interessant. Voor mij is de combinatie van recht met bedrijfswetenschappen een goede wijze om mezelf te o ... Recht voor Hospitality management PDF Boek | BANK72 PDF ... . Voor mij is de combinatie van recht met bedrijfswetenschappen een goede wijze om mezelf te ontwikkelen tot een veelzijdig en ondernemend jurist.Binnen deze afstudeerrichting krijg je de vrijheid om creativiteit te combineren met de bedrijfswetenschappelijke vaardigheden, dit biedt een goede gelegenheid om de opgedane kennis toe te passen. Op zoek naar een HBO-opleiding gericht op hotelmanagement? Bij NCOI vind je diverse opleidingen op dit gebied. Zowel dag, avond als e-learning. Bekijk het volledige aanbod....

INFORMATIE

AUTEUR
W.M.H. Grooten
DIMENSIE
4,70 MB
BESTANDSNAAM
Recht voor Hospitality management.pdf

OMSCHRIJVING

"Het boek ""Recht voor Hospitality Management"" is primair geschreven ten behoeve van het juridisch onderwijs aan het instituut Hoger Hotelschool in Leeuwarden. Het boek heeft de intentie studenten in het eerste en tweede jaar van hun studie, op een inzichtelijke wijze, kennis te laten maken met een aantal juridische thema'saan de orde gesteld die voor een student (en afgestudeerde) van juist deze opleiding, relevant zijn. Dit streven komt tot uiting in de keuze van de onderwerpen die worden besproken, de aard van de voorbeelden en de mate waarin de stof uitputtend wordt aangeboden."

Wil je het boek lezen?Recht voor Hospitality management in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W.M.H. Grooten. Lezen Recht voor Hospitality management Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN