De Jaren '50

De Jaren '50 - Jack Botermans | Nextbestfoodprocessors.com

... Vrijetijdskleding. Gedurende de jaren '50 ontstond er echter meer ruimte voor vrijetijdskleding ... Vrouwen in de jaren vijftig - Historisch Nieuwsblad ... . De "brave" jaren 50 Geschreven door Ilse Steel (klik op de plaatjes om ze te vergroten) Hoofdstukken De inleiding is al omgezet naar de nieuwe layout. De overige hoofdstukken nog niet geheel. Deze kunt u via de links hieronder compleet lezen. 2. Binnen- en buitenlandse politiek in de jaren vijftig 3. Religie in de […] De komst van de stofzuiger, elektrisch licht, de geiser en de douche maakten het huishouden doen een stuk lichter en aangenamer voor de huisvrouw. In de jaren 50 waren mensen van 65 op en versleten, mede door het harde werken en de vaak moei ... jaren 70 / jaren '70 | Genootschap Onze Taal | Onze Taal ... . In de jaren 50 waren mensen van 65 op en versleten, mede door het harde werken en de vaak moeilijke levensomstandigheden. Geschreven bij De Jaren '50. ik stam zelf uit 1957 en wij hebben ons huis helemaal ingericht met authentieke spullen uit de jaren 50 en vroege jaren 60. het gevoel dat ik heb bij mijn jaren 50 herken ik dan ook volledig in dit boek. heerlijk! boordevol foto's. en omdat dit een boek is (in tegenstelling tot de meeste, die doorgaans over amerika gaan) over de nederlandse 50er jaren, is de ... In de bibliotheek kwam ik het boek Het dagelijks leven in de jaren '50 tegen. Op de voorkant staat een prachtig gezinstafereel van een vader die paardje speelt met zijn kinderen en een moeder die vertederd toe kijkt. Het boek staat vol mooie foto's en informatie. Als je niet veel puf hebt om te lezen, is het een heerlijk kijkboek. 10 ... Luister hier de Top 250 van de Jaren 50 terug! Klik op een uur om dat uur te beluisteren. Download de lijst in Word en Excel. De jaren 50, 60 en 70. In een uniek drieluik komen de bijzondere decennia weer helemaal tot leven. Aan de hand van bekende en minder bekende Polygoon beelden passeren memorabele momenten in de geschiedenis van Nederland de revue. Grote impact. De Amerikaanse cultuur had duidelijk een grote impact in het Nederland van de jaren '50. De eerste Duitse hit zien we op de twaalfde plek (Caterina Valente met 'Spiel Noch Einmal Für Mic...

INFORMATIE

AUTEUR
Jack Botermans
DIMENSIE
7,67 MB
BESTANDSNAAM
De Jaren '50.pdf

OMSCHRIJVING

Het alledaagse leven van Nederlanders in de jaren vijftig, vastgelegd in honderden afbeeldingen. Met veel historisch fotomateriaal. Met illustraties van een enorme hoeveelheid voorwerpen uit die tijd: speelgoed, keukengerei, voedingsmiddelen, auto's, advertenties, damesbladen, strips, kinderboeken, huisraad, mode, muziek, radio, rookwaar, snoep, enzovoort, enzovoort.En met vele bekende merken en namen: Sunlightzeep, Kwatta-chocolade, Elizabeth Bas-sigaren, Schuco-autootjes, Trix-treintjes, Bazooka-plaatjes, Camping Bakkum, Biggles, Cissy van Marxvelt, Dick Bos, Piet Marée, Berini-brommer, de ULO enzovoort.

Wil je het boek lezen?De Jaren '50 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jack Botermans. Lezen De Jaren '50 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN