Onderneming en omgeving

Onderneming en omgeving - Tekst/Support | Nextbestfoodprocessors.com

...1. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Onderneming En Omgeving, geschreven door R ... Onderneming en Omgeving Kam Flip de; Pleus J.F.B ... ... . Schondorff. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over Onderneming en omgeving, Omgevingsfactoren en micro-economie, Economie & management & Algemene economie. Samenvatting van de hoofdstukken 7 t/m 10, Aec2 (onderneming en omgeving) Algemene economie per 1 Opgave behorende bij hoofdstuk 3-9, met antwoorden Proef/oefen tentamen 8 april 2014, vragen Samenvatting Onderneming en Omgeving Samenvatting Onderneming en Omgeving Hoofdstuk 1 t/m 6 Samenvatting Onderneming en omgeving en andere samenvattingen voor je studie, geschreven door studenten. Uitgebreide samenvatting van Onderneming en omgeving, 6e druk van R. Schondorff. ISBN: 97890069 ... Onderneming en omgeving - ThiemeMeulenhoff ... . Uitgebreide samenvatting van Onderneming en omgeving, 6e druk van R. Schondorff. ISBN: 9789006951110. Dit uittreksel van Onderneming en... Binnen de omgeving van de onderneming bevinden zich allerlei zaken die invloed kunnen hebben op de afzet en omzet van het bedrijf. Deze variabelen worden de omgevingsfactoren genoemd en kunnen direct, indirect, intern, extern en beheersbaar of niet-beheersbaar zijn. Onderneming en omgeving handboek 9789006900736. Isbn: 9789006900736 in onderneming en omgeving (isbn 9789006900736, auteur schönendorf) worden de algemene economische verschijnse Werkboek Onderneming en omgeving. Werkboek Onderneming en omgeving. 1 - 2 weken. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. 'Onderneming en omgeving - Handboek' door Rolf Schondorff, Jan Pleus, Flip de Kam - Onze prijs: €18,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Samenvatting Onderneming en Omgeving - Begrippen hoofdstuk 1-10. begrippen hoofdstuk 1-10. Universiteit / hogeschool. Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Vak. Algemene Economie 3 B2AN-AEC3B.1. Titel van het boek Onderneming en Omgeving; Auteur. Kam Flip de; Pleus J.F.B.; Schondorff R. Academisch jaar. 2014/2015...

INFORMATIE

AUTEUR
Tekst/Support
DIMENSIE
6,16 MB
BESTANDSNAAM
Onderneming en omgeving.pdf

OMSCHRIJVING

Onderneming en omgeving 8e druk is een boek van R. Schondorff uitgegeven bij ThiemeMeulenhoff bv. ISBN 9789006900743 De serie Onderneming en omgeving is een toegankelijke en helder geschreven methode algemene economie voor studenten in het hoger onderwijs. Deze studiehandleiding vormt een geheel met het handboek 'Onderneming en omgeving' en een ondersteunende website met uitwerkingen en diagnostische toetsen.. De handleiding neemt de student aan de hand mee door de lesstof in het boek.In Onderneming en omgeving worden de algemene economische verschijnselen gepresenteerd als omgevingsfactoren voor de onderneming. De onderneming en haar participanten (de ondernemingsleiding, werknemers, aandeelhouders, banken, leveranciers, afnemers en overheid) zijn ingebed in een maatschappelijke context, de omgevingsfactoren. Voorbeelden van die omgevingsfactoren zijn concurrentieverhoudingen, overheidsbeleid, werknemers- en werkgeversorganisaties, het milieu en het buitenland.De auteurs zijn uitgegaan van nauwelijks of geen voorkennis op het gebied van economie, maar komen steeds snel ter zake. Onderneming en omgeving is zeer geschikt voor zelfstandig werken.

Wil je het boek lezen?Onderneming en omgeving in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tekst/Support. Lezen Onderneming en omgeving Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN