Sportvoedingsatlas

Sportvoedingsatlas - Carlien Harms-Aris | Nextbestfoodprocessors.com

...u kijken bij diëtist in bedrijf of stuur mij een e-mail ... Sporten tijdens de ramadan- voor alle sporters en ... ... . De Sportvoedingsatlas bevat vele praktijkvoorbeelden, handige tips en meer dan 150 heerlijke recepten voor sporters. Of je nu een hardloper bent op weg naar topprestaties of tennist voor je gezondheid, sportdiëtisten Carlien Harms-Aris en Tiny Geerets wijzen je met de Sportvoedingsatlas op zeer toegankelijke wijze de weg naar de optimale balans tussen je voeding en je sportieve activiteiten. Op het gebied van sport en voeding heeft menig sporter ... Sportvoedingsatlas - 9789054721819 | VanDijk.nl - leren op ... ... . Op het gebied van sport en voeding heeft menig sporter nog een wereld te winnen. Is je voeding niet optimaal, dan belemmert je dat om optimaal te pre Sportvoedingsatlas. Voor wie nog wat meer achtergrondinformatie wil hebben over de voeding voor sporters is de Sportvoedingsatlas een goede tip. Het boek is geschreven door de sportdiëtisten Carlien Harms-Aris en Tiny Geerets, onder redactie van Claudia Smit. Koop nu Sportvoedingsatlas van Carlien Harms-Aris, Tiny Geerets bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen!...

INFORMATIE

AUTEUR
Carlien Harms-Aris
DIMENSIE
3,28 MB
BESTANDSNAAM
Sportvoedingsatlas.pdf

OMSCHRIJVING

Op het gebied van sport en voeding heeft menig sporter nog een wereld te winnen. Is je voeding niet optimaal, dan belemmert je dat om optimaal te presteren of het leidt tot lichamelijke klachten. Maar wat is dan optimaal? Hoe vind je je weg in de wereld van sport en voeding? Een goede wegwijzer, zoals deze Sportvoedingsatlas, kan je daarbij helpen.De Sportvoedingsatlas brengt het complete voedingslandschap voor sporters in kaart. Hierin lees je wat, wanneer en hoeveel je als sporter het beste kunt eten en drinken. Specifieke doelgroepen, zoals gewichtsklassesporters, kinderen en sporters met een voedselintolerantie, komen ook aan de orde. En naast al die theorie is er veel aandacht voor de praktijk. De Sportvoedingsatlas bevat vele praktijkvoorbeelden, handige tips en meer dan 150 heerlijke recepten voor sporters. Of je nu een hardloper bent op weg naartopprestaties of tennist voor je gezondheid, sportdiëtisten Carlien Harms-Aris en Tiny Geerets wijzen je met de Sportvoedingsatlas op zeer toegankelijke wijze de weg naar de optimale balans tussen je voeding en je sportieve activiteiten.Carlien Harms-Aris heeft vele jaren ervaring als sportdiëtist en begeleidde al tal van (top)sporters bij het optimaliseren van hun voeding. Tiny Geerets was lang werkzaam als sportdiëtist en werkt nu vooral als psycholoog/gedragstherapeut met (top)sporters met eetstoornissen.Eerder verschenen van dezelfde auteurs: Sportkookboek deel 1, Sportkookboek deel 2 en Sportvoedingswijzer.

Wil je het boek lezen?Sportvoedingsatlas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carlien Harms-Aris. Lezen Sportvoedingsatlas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN