Recht begrepen - Verbintenissenrecht begrepen

Recht begrepen - Verbintenissenrecht begrepen - Ivar Timmer | Nextbestfoodprocessors.com

...agelijkse voorbeelden duidelijk gemaakt en wordt de positie van het verbintenissenrecht binnen het recht bezien ... Samenvatting: Verbintenissenrecht Begrepen - Stuvia ... . Summaries of the book Verbintenissenrecht begrepen (isbn: 9789089748973) - I. Timmer, A.L.A.M Paffen written by students. Find the summary you are looking for in a clear overview. Verbintenissenrecht begrepen behandelt op leesbare en toegankelijke wijze de belangrijkste leerstukken van het verbintenissenrecht en kenmerkt zich door een heldere opbouw. Eerst wordt het belang van verbintenissen voor de (rechts)praktijk aan de hand van eenvoudige, dagelijkse voo ... Bureau ISBN - Verbintenissenrecht begrepen ... . Eerst wordt het belang van verbintenissen voor de (rechts)praktijk aan de hand van eenvoudige, dagelijkse voorbeelden duidelijk gemaakt en wordt de positie van het verbintenissenrecht binnen het recht bezien. Hierna wordt ... Verbintenissenrecht begrepen behandelt op leesbare en toegankelijke wijze de belangrijkste leerstukken van het verbintenissenrecht en kenmerkt zich door een heldere opbouw. Bron : Verbintenissenrecht begrepen- I. Timmer, A.L.A.M. Paffen Hoofdstuk 1 Verbintenissenrecht: plaatsbepaling 1.1 Inleiding Een verbintenis is een juridische relatie waarbij altijd 2 of meer partijen zijn betrokken. Uit de verbintenis vloeien rechten en plichten voort: de ene partij is tot iets verplicht waarop de andere partij recht heeft. Verbintenissenrecht begrepen behandelt op leesbare en toegankelijke wijze de belangrijkste leerstukken van het verbintenissenrecht en kenmerkt zich door een heldere opbouw. Eerst wordt het belang van verbintenissen voor de (rechts)praktijk aan de hand van eenvoudige, dagelijkse voorbeelden duidelijk gemaakt en wordt de positie van het verbintenissenrecht binnen het recht bezien. Samenvatting studieboek Verbintenissenrecht begrepen van Mr. I. Timmer, Mr. A.L.A.M. Paffen - ISBN: 9789089746849, Druk: Vierde druk, Uitgavejaar: 2012 Samenvatting Verbintenissenrecht begrepen mr. I. Timmer - Leerdoelen Samenvatting Verbintenissenrecht Tentamen 19 januari 2015, Vragen en antwoorden - Herkansingstentamen Samenvatting Verbintenissenrecht Begrepen Verbintenissenrecht, H 1-8 Werkgroep uitwerkingen - probleem 1 t/m 8 Samenvatting H1-9 Samenvatting Verbintenissenrecht begrepen mr. I. Timmer - Leerdoelen Samenvatting Verbintenissenrecht Samenvatting: "Verbintenissenrecht begrepen", Hoofdstuk 1 Goede college-aantekeningen, week 1 t/m 7 Tentamen 19 januari 2015, Vragen en antwoorden - Herkansingstentamen Werkgroep uitwerkingen - probleem 1 t/m 8...

INFORMATIE

AUTEUR
Ivar Timmer
DIMENSIE
3,62 MB
BESTANDSNAAM
Recht begrepen - Verbintenissenrecht begrepen.pdf

OMSCHRIJVING

Verbintenissenrecht begrepen behandelt op leesbare en toegankelijke wijze de belangrijkste leerstukken van het verbintenissenrecht en kenmerkt zich door een heldere opbouw.Verbintenissenrecht begrepen behandelt op leesbare en toegankelijke wijze de belangrijkste leerstukken van het verbintenissenrecht en kenmerkt zich door een heldere opbouw. Eerst wordt het belang van verbintenissen voor de (rechts)praktijk aan de hand van eenvoudige, dagelijkse voorbeelden duidelijk gemaakt en wordt de positie van het verbintenissenrecht binnen het recht bezien. Hierna wordt de wettelijke regeling rond overeenkomst, onrechtmatige daad en rechtmatige daad stapsgewijs behandeld. Complexe leerstukken worden verhelderd door middel van schema's, voorbeelden en oefenvragen. De student wordt geleerd welke stappen in de beroepspraktijk moeten worden genomen wanneer schade wordt veroorzaakt door bijvoorbeeld wanprestatie of onrechtmatige daad. Na bestudering heeft de lezer een gedegen basiskennis van de belangrijkste verbintenisrechtelijke leerstukken uit Boek 3 en 6 van het Burgerlijk Wetboek.DoelgroepDeze uitgave is primair geschreven voor het onderwijs van de opleiding HBO-Rechten, maar behandelt op een leesbare en toegankelijke wijze de belangrijkste leerstukken van het verbintenissenrecht waardoor het ook zeer geschikt is voor de opleidingen SJD, MER en economische richtingen.

Wil je het boek lezen?Recht begrepen - Verbintenissenrecht begrepen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ivar Timmer. Lezen Recht begrepen - Verbintenissenrecht begrepen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN