Handboek managementvaardigheden

Handboek managementvaardigheden - Robert E. Quinn | Nextbestfoodprocessors.com

...Handboek managementvaardigheden' is een absolute must voor studenten van de verschillende vakgebieden die opleiden tot leidinggevenden door de uitgebreide informatie die Qinn geeft ... HBO Managementvaardigheden | NCOI Opleidingen en Trainingen ... . Over José Otte. Dr. José W. Otte MBA werkt als waarderend onderzoeker met een bedrijfskundige gedragswetenschappelijke achtergrond. Handboek managementvaardigheden Zesde druk Handboek managementvaardigheden is uitgegroeid tot een standaardwerk om toekomstige managers voor te bereiden op hun complexe en dynamische taken. Het boek heeft een praktische invalshoek door de vele voorbeelden, oefeningen en opdrachten. De opbouw en de toon van Handboek managementvaardigheden maken Handboek managementvaa ... Handboek managementvaardigheden door Robert Quinn, Sue ... ... . Het boek heeft een praktische invalshoek door de vele voorbeelden, oefeningen en opdrachten. De opbouw en de toon van Handboek managementvaardigheden maken Handboek managementvaardigheden is uitgegroeid tot een standaardwerk om toekomstige managers voor te bereiden op hun complexe en dynamische taken. Het boek heeft een praktische invalshoek door de vele voorbeelden, oefeningen en opdrachten. De opbouw en de toon van Handboek managementvaardigheden maken het zeer geschikt voor het hoger onderwijs, voor zelfstudie en als naslagwerk. De basis van ... Samenvatting van het hele boek handboek managementvaardigheden v...

INFORMATIE

AUTEUR
Robert E. Quinn
DIMENSIE
11,76 MB
BESTANDSNAAM
Handboek managementvaardigheden.pdf

OMSCHRIJVING

Handboek managementvaardigheden is inmiddels uitgegroeid tot standaardwerk om toekomstige managers voor te bereiden op hun complexe en dynamische taken. Uniek aan deze uitgave is de theoretische basis: het concurrerende waardenmodel. Dit model maakt duidelijk welke vaardigheden essentieel zijn voor effectief management en specificeert de verschillende rollen die een manager moet kunnen vervullen. Handboek managementvaardigheden kent daarbij ook een zeer praktische invalshoek door de vele voorbeelden, oefeningen, opdrachten en assessments. Door de opbouw en de toon is dit boek geschikt voor de onderwijspraktijk, voor zelfstudie en als naslagwerk. Over de auteur Robert Quinn is verbonden aan de Graduate School of Business van de University of Michigan. Zijn concurrerende-waardenmodel heeft zijn nut in tal van ondernemingen bewezen, waaronder enkele Nederlandse multinationals. Inhoud Inleiding ? Concurrerende waarden als managementbenadering Module 1 ? Verkrijgen en behouden van commitment en cohesie Module 2 ? Bereiken en onderhouden van stabiliteit en continuïteit Module 3 ? Verbeteren van productiviteit en vergroten van winstgevendheid Module 4 ? Bevorderen van verandering en stimuleren van flexibiliteit Conclusie ? Integratie en de weg naar beheersing Benieuwd naar jouw managementkwaliteiten? Maak de zelftest over managementvaardigheden (120 vragen) en de zelftest over managementrollen (36 vragen)

Wil je het boek lezen?Handboek managementvaardigheden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robert E. Quinn. Lezen Handboek managementvaardigheden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN