Boom Juridische wettenbundels - Tekstuitgave privacyverordening

Boom Juridische wettenbundels - Tekstuitgave privacyverordening - none | Nextbestfoodprocessors.com

...dt de grenzen van verschillende rechtsgebieden (het strafrecht, het civiele recht en het staats- en bestuursrecht), maar wordt ook bestudeerd en gehanteerd door (aankomende) professionals buiten het recht, zoals pedagogen, psychologen en criminologen ... Boom Uitgevers Den Haag - Boom juridisch ... . Boom Juridische wettenbundels. Arbeidswet en -regelgeving. Arbeidswet en -regelgeving European labour law legislation . Tekstuitgave KEI . Tekstuitgave privacyverordening . Wet werk en zekerheid . Wet werk en zekerheid (WWZ) Wet werk en zekerheid (WWZ) Boom Basics: Boom fiscale casuïstiek: Boom fiscale studieboeken: Boom juridisch opleidingen: Boom Juridische praktijkboeken: Boom Juridische studieboeken: Boom Juridis ... Webshop | Boom Uitgevers Den Haag ... . Wet werk en zekerheid . Wet werk en zekerheid (WWZ) Wet werk en zekerheid (WWZ) Boom Basics: Boom fiscale casuïstiek: Boom fiscale studieboeken: Boom juridisch opleidingen: Boom Juridische praktijkboeken: Boom Juridische studieboeken: Boom Juridische wettenbundels: Boom Jurisprudentie en documentatie: Boom Masterreeks: Centre for Law & Innovation: Centre for the Study of European Contract Law: Centrum voor Migratierecht Nieuwsbrief Boom juridisch Sluiten. Ik ga akkoord met de voorwaarden. Aanmelden. Betaal veilig en gemakkelijk met. De websites van Boom uitgevers Den Haag maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor u? Klik hier voor meer informatie. Akkoord ... Serie:Boom juridische wettenbundels Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming van 24 mei 2016 (AVG). De AVG wordt nader uitgewerkt in de Uitvoeringswet algemene verordening gegevensbescherming (UAVG). Boom Juridische wettenbundels. Arbeidswet en -regelgeving. Arbeidswet en -regelgeving European labour law legislation . Tekstuitgave KEI . Tekstuitgave privacyverordening . Wet werk en zekerheid . Wet werk en zekerheid (WWZ) Wet werk en zekerheid (WWZ) Wet werk en zekerheid (WWZ) | 2016 Tekstuitgave privacyverordening: met geïntegreerde overwegingen, Wbp- en Richtlijn 95/46/EG-teksten en verwijstabellen (Boom Juridische wettenbundels) | Jan Berkvens, Catherine Jakimowicz | ISBN: 9789462902602 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Serie:Boom juridische wettenbundels Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming van 24 mei 2016 (AVG). De AVG wordt nader uitgewerkt in de Uitvoeringswet algemene verordening De geheel geactualiseerde en uitgebreide Tekstuitgave privacyverordening & UAVG bevat een geïntegreerde presentatie van de AVG met de UAVG. ... Boom juridische wettenbundels. Onze prijs € 62,50. Dit product is niet meer leverbaar + ... Met deze tekstuitgave heeft u de volledige, ... Op 19 september 2016 verscheen bij Boom Juridisch de "Tekstuitgave Privacyverordening met geïntegreerde overwegingen, Wbp- en Richtlijn 95/46/EG-teksten en ... Boom Juridische wettenbundels - Tekstuitgave privacyverorden. Boom juridische wettenbundels - tekstuitgave privacyverordening 1e druk is een boek uitgegeven bij boom juridische uitgevers. Isbn. Nieuw Ophalen of Verzenden. € 50,00 30 apr. '20. Boom Juridische wettenbundels. Auteur(s) J.P. Boer, L.J.A. Pieterse. NUR code(s) 826 Fiscaal recht Imprint(s) Boom Juridische uitgevers Uitgever(s) Boom uitgevers Den Haag. Taal Nederlands Vers. datum 15/03/2019 NSTC Tekstuitgave Privacyverordening bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt....

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,20 MB
BESTANDSNAAM
Boom Juridische wettenbundels - Tekstuitgave privacyverordening.pdf

OMSCHRIJVING

Boom Juridische wettenbundels - Tekstuitgave privacyverordening 1e druk is een boek uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462902602 De vigerende Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp 2001) en de Europese privacyrichtlijn (Richtlijn 95/46/EG) worden in 2018 ingetrokken. Vanaf 25 mei 2018 gaat nieuwe regelgeving gelden, die wordt gebaseerd op de Algemene Verordening Gegevensbescherming van 24 mei 2016 (AVG). Dit boek is een 'toolkit', vervaardigd om de professional eenvoudig te kunnen laten schakelen tussen de AVG, de Richtlijn 95/46/EG en de Wbp. Tussen de Nederlandse en de Engelse tekst. Tussen de bepalingen van de AVG en de toelichting daarop en met de meest relevante corresponderende adviezen van de Article 29 Working Party en van de Autoriteit Persoonsgegevens (beleidsregels AP). De kern van het boek bevat een geïntegreerde presentatie van de AVG. Bij elk artikel of artikellid wordt steeds de bijbehorende toelichting (de tekst van de overwegingen uit de preambule) opgenomen. In de kantlijn wordt op overzichtelijke wijze verwezen naar de corresponderende bepalingen uit de Richtlijn 95/46/EG en de Wbp. Tevens zijn per artikel van de AVG verwijzingen opgenomen naar de meest relevante adviezen van de Article 29 Working Party en beleidsregels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Naast de geïntegreerde tekst van de AVG bevat het boek: - de gespiegelde Nederlandse en Engelse tekst van de Verordening (EU) 2016/679 (AVG); - de gespiegelde Nederlandse en Engelse tekst van de Richtlijn 95/46/EG; - de tekst van de Wbp; - een overzicht van de adviezen van de Article 29 Working Party; - een overzicht van de beleidsregels van de Autoriteit Persoonsgegevens; - een uitgebreide AVG-verwijstabel: de tabel verwijst per artikel of artikellid van de AVG naar de corresponderende onderdelen van de toelichting op de AVG (preambules), de corresponderende bepalingen uit Richtlijn 95/46/EG en Wbp, naar de meest relevante adviezen van de Article 29 Working Party en naar de meest relevante beleidsregels van de Autoriteit Persoonsgegevens; - een Wbp/AVG-verwijstabel; - een trefwoordenregister. Met deze uitgave beschikt u op overzichtelijke wijze over alle relevante wetteksten voor de eerste voorbereiding op de komst van de nieuwe privacyregelgeving.

Wil je het boek lezen?Boom Juridische wettenbundels - Tekstuitgave privacyverordening in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Boom Juridische wettenbundels - Tekstuitgave privacyverordening Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN