Heron-reeks - Veiligheid in het laboratorium

Heron-reeks - Veiligheid in het laboratorium - H. Kramers-Pals | Nextbestfoodprocessors.com

...f geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen ... Bureau ISBN - Veiligheid in het laboratorium ... . Denk aan uitleg over veiligheid in het lab, veiligheid, forensic science, biotechnologie, werken in het lab, vhl, veiligheid in ... Heron-reeks - Veiligheid en milieu in laboratoria (Paperback). In elk laboratorium worden andere chemicaliën gebruikt en verschillende analysemethoden... Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Heron-reeks - Veiligheid en milieu in laboratoria, geschreven door Iris Van \'T Leven. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de i ... Veiligheid in het laboratorium | LabVision ... . De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over medical laboratory safety, laboratorium, lab, jaar 1, Veiligheid, MLS, Hogeschool Utrecht & HAN. Heron-reeks - Veiligheid in het laboratorium wordt 20 keer aangeboden op Bookmatch. En het Heron-reeks - Veiligheid in het laboratorium boek is dit jaar al 1 keer verkocht. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Heron-reeks - Veiligheid in het ... Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Heron-reeks - Veiligheid en milieu in laboratoria, geschreven door I. van \'t Leven & Iris Van \'T Leven. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over veiligheid, mileu, medisch, laboratorium, biologie, HBO, HAN & Course 1BM. Op zoek naar artikelen van Heron-reeks? Artikelen van Heron-reeks koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Veiligheid in het laboratorium Heron-reeks HBO. Dr. H....

INFORMATIE

AUTEUR
H. Kramers-Pals
DIMENSIE
4,29 MB
BESTANDSNAAM
Heron-reeks - Veiligheid in het laboratorium.pdf

OMSCHRIJVING

In deze nieuwe druk is de wet- en regelgeving aangepast aan de actuele stand van zaken. Dit leerboek beoogt het laboratoriumonderwijs in veiligheid te ondersteunen en besteedt veel aandacht aan een didactisch verantwoorde opzet. De aangeboden informatie is duidelijk gestructureerd en biedt mogelijkheden tot actieve verwerking en zelfcontrole aan de hand van vragen en opdrachten. Het boek is ook in de beroepspraktijk uitstekend bruikbaar.Hoofdstuk 1 tot en met 3 gaan in op algemene veiligheidskennis waarover studenten moeten beschikken voor ze in een laboratorium gaan werken. In hoofdstuk 4 tot en met 9 wordt de nadruk gelegd op de mogelijke ­risico's van diverse werkzaamheden met apparatuur en met stoffen. De te nemen veiligheidsmaatregelen worden hieruit afgeleid. Hoofdstuk 10 en 11 gaan in op de manier van ingrijpen als, ondanks de genomen veiligheidsvoorzorgen, toch onverhoopt een calamiteit optreedt. De overige hoofdstukken hebben betrekking op meer specifieke werkzaamheden in laboratoria. Ze zijn bedoeld voor de latere studiejaren, tijdens de stage of voor de beroepspraktijk.

Wil je het boek lezen?Heron-reeks - Veiligheid in het laboratorium in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Kramers-Pals. Lezen Heron-reeks - Veiligheid in het laboratorium Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN