Medisch Frans voor artsen

Medisch Frans voor artsen - Stephane Ostyn | Nextbestfoodprocessors.com

...voor Levende Talen (KU Leuven). 18-jan-2016 - Medisch Frans voor artsen Ostyn, Stephane 2011 9789033476327 SISO 043 # Woordenboeken Medisch Frans voor artsen Gegevens 22 april 2010 Bij uitgeverij Acco (Leuven) is het boek 'Medisch Frans voor artsen' van Stéphane Ostyn verschenen ... Medisch Frans voor artsen [e-Book] - Stephane Ostyn ... ... . Dit boek (160 blz.) is opgevat als een vademecum voor Nederlandstalige huisartsen die in aanraking komen met patiënten die zich in het Frans uitdrukken. Lees meer... Artsen zonder Grenzen helpt mensen vooral door medische hulp te verlenen. Overal ter wereld worden mensen geholpen, AzG streeft ernaar altijd een ploeg klaar te hebben staan om mensen te helpen. Ook helpt AzG in gebieden voor langere tijd en wordt er pleitzorg verl ... bol.com | Medisch Engels voor artsen | 9789463441131 ... ... . Lees meer... Artsen zonder Grenzen helpt mensen vooral door medische hulp te verlenen. Overal ter wereld worden mensen geholpen, AzG streeft ernaar altijd een ploeg klaar te hebben staan om mensen te helpen. Ook helpt AzG in gebieden voor langere tijd en wordt er pleitzorg verleend. Pleitzorg wil zeggen mensen helpen waarvan de rechten worden geschonden. Je zocht naar: grappig cadeau artsen! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Laten we aan de slag gaan!...

INFORMATIE

AUTEUR
Stephane Ostyn
DIMENSIE
3,68 MB
BESTANDSNAAM
Medisch Frans voor artsen.pdf

OMSCHRIJVING

Medisch Frans voor artsen 1e druk is een boek van Stephane Ostyn uitgegeven bij Uitgeverij Acco. ISBN 9789463447904 Dit boek wil de arts een waaier van vragen aanreiken die tijdens de algemene en gespecialiseerde anamnese aan de Franstalige patiënt kunnen worden voorgelegd. Met behulp van taalkundig juiste vragen kan de arts zich geheel toeleggen op de interpretatie van de symptomen en de juiste diagnose.Dit boek omvat drie delen. In een eerste deel wordt aan de hand van overzichtelijke kaders de medische basiswoordenschat van het Frans aangebracht. Hierin is ook de anamnese opgenomen. Het tweede deel bestaat uit een tweetalige lijst van anatomische termen die de arts regelmatig gebruikt. Het derde deel biedt een tweetalige woordenlijst van 350 termen en woordcombinaties aan. Met de kennis van deze woordenschat kan de arts zich behoorlijk behelpen tijdens een raadpleging in het Frans.Verscheidene artsen en een psycholoog hebben meegewerkt aan dit vademecum. De anamneses werden te velde door artsen getoetst.In deze herwerkte editie zijn enkele anamneses grondig herwerkt en toegevoegd. Vernieuwend zijn vooral de thematische gesprekken. Deze editie bevat vragensets die de arts ondersteunen bij gesprekken over slecht nieuws, vroegtijdige zorgplanning, palliatieve zorg, euthanasie en genetic counseling. Ook wordt aandacht besteed aan hoe de arts kan omgaan met agressie en interculturele verschillen.

Wil je het boek lezen?Medisch Frans voor artsen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stephane Ostyn. Lezen Medisch Frans voor artsen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN