Darmkanker

Darmkanker - Onbekend | Nextbestfoodprocessors.com

...rmkanker is één van de best behandelbare vormen van kanker, mits de diagnose in een vroeg stadium wordt gesteld ... Symptomenchecker - Darmkanker | Gezondheidsplein.nl ... . Dit is natuurlijk één van de meest gestelde vragen.Het is belangrijk om er op te wijzen dat er eigenlijk geen enkele klacht is die typisch is voor darmkanker. Afhankelijk van de grootte en het stadium kan darmkanker verschillende klachten geven, klachten die vrij uiteenlopend kunnen zijn. Je zal begrijpen dat een ontaarde poliep of een klein gezwel van 1,5 à 2 cm groot vaak nog geen last ... Darmk ... Dikkedarmkanker / Colorectaal carcinoom / darmkanker ... . Je zal begrijpen dat een ontaarde poliep of een klein gezwel van 1,5 à 2 cm groot vaak nog geen last ... Darmkanker komt vooral voor bij mensen die ouder zijn dan 50 jaar. Als u ouder bent dan 50 jaar is het dus goed om extra alert te zijn op klachten. Als er darmkanker in uw familie voorkomt, zeker bij familieleden onder de vijftig jaar en/of als dit eerstegraadsfamilieleden betreft, is de kans op darmkanker ook groter. Lees meer over het bevolkingsonderzoek darmkanker bij het RIVM. Boeken over darmkanker. Stichting CCC publiceert recensies van diverse boeken met ervaringsverhalen over darmkanker. Medische richtlijn dikkedarmkanker en endeldarmkanker. Als darmkanker zich uitzaait, is dat meestal naar de lever, de longen, de botten of in het buikvlies. Wie kan darmkanker krijgen? Per jaar krijgen ongeveer 11.000 mensen in Nederland te horen dat zij darmkanker hebben. Darmkanker komt dus vaak voor. Het merendeel van de darmkankerpatiënten is ouder dan 60 jaar. Iedereen kan het krijgen. Dikkedarmkanker is een vorm van darmkanker. Bij dikkedarmkanker zit de tumor in de dikke darm. De dikke darm zit aan het eind van het spijsverteringskanaal. De dikke darm gaat over in de endeldarm, die vervolgens in de ...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
8,2 MB
BESTANDSNAAM
Darmkanker.pdf

OMSCHRIJVING

Darmkanker 2e druk is een boek van Merkloos uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036809139 In Nederland krijgen ruim 11.000 patiënten per jaar darmkanker en dit aantal neemt jaarlijks toe. Bovendien komt deze ziekte op steeds jongere leeftijd voor. Door het invoeren van een bevolkingsonderzoek, zoals dat ook voor borstkanker en baarmoederhals - kanker bestaat, zullen bij nog meer mensen darmkanker ontdekt worden. Soms zelfs, terwijl er nog helemaal geen klachten zijn. Al met al krijgen steeds meer mensen te maken met darmkanker, bij zichzelf of in hun directe omgeving. Hoe iemand daarop reageert is niet te voorspellen. Wel zullen er altijd veel vragen en emoties opkomen.In dit boek willen wij een overzicht geven van de ziekte darmkanker, de onderzoeken die moeten gebeuren en de mogelijke behandelingen en consequenties van deze ziekte. Omdat bij het stellen van de diagnose en de behandeling veel verschillende zorgverleners betrokken zijn, hebben wij deze professionals zelf aan het woord gelaten over hun rol in het bestrijden van deze ziekte. De patiënt is echter degene die de behandelingen moet ondergaan en kampt met de onzekerheid en vragen die opkomen als de diagnose darmkanker gesteld wordt. Wij zijn verheugd dat wij een aantal mensen die darmkanker hebben en personen in de naaste omgeving bereid hebben gevonden hun ervaringen met ons te delen. Zij speelden een belangrijke rol in de totstandkoming van dit boek.Dit boek is bedoeld als leidraad voor mensen met darmkanker of mensen die er in hun naaste omgeving mee te maken krijgen. Maar ook de zorgverlener die omgaat met patiënten met darmkanker vindt in dit boek veel interessante informatie.Uit het voorwoord van Hugo Borst:''...Bij mijn vader (80) was darmkanker vastgesteld...Het boek dat u nu heeft opengeslagen had ik mij destijds ook best gewenst''.

Wil je het boek lezen?Darmkanker in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Darmkanker Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN