Klaas Gubbels

Klaas Gubbels - Klaas Gubbels | Nextbestfoodprocessors.com

...s kunstenaar. Het meest bekend is hij met zijn stillevens van tafels, stoelen en koffiekannen ... bol.com | Klaas Gubbels, Onbekend | 9789040099212 | Boeken ... . Levensloop. In de jaren vijftig volgde Gubbels verscheidene opleidingen. Zo volgt hij van 1949 tot 1951 aan de Technische school in Rotterdam een ... Klaas Gubbels (Rotterdam, 1934) is één van Nederlands belangrijkste hedendaagse kunstenaars. Hij woont en werkt in Arnhem. Koffiekannen, tafels en stoelen zijn terugkerende elementen in zijn werk. Werk van Klaas Gubbels is opgenomen in vele collecties onder andere van het Stedelijk Museu ... Vind klaas gubbels in Kunst | Litho's en Zeefdrukken op ... ... . Werk van Klaas Gubbels is opgenomen in vele collecties onder andere van het Stedelijk Museum Amsterdam en van Museum Boijmans van Beuningen. Bekijk het huidige veiling aanbod. Iedere avond en in het weekend een veiling van moderne kunst, klassieke schilderijen en design objecten. Kopen en zelf verkopen! KLAAS GUBBELS 1987 MOOIE ETS MA MODÉLE 2/10. Klaas gubbels 1987 mooie ets ma modéle 2/10. Gesigneerd 1987 in goede staatbeeld 42 x 30 cm bladmaat 65 x 50 cm ...

INFORMATIE

AUTEUR
Klaas Gubbels
DIMENSIE
7,63 MB
BESTANDSNAAM
Klaas Gubbels.pdf

OMSCHRIJVING

Het op vallend dat het werk van Klaas Gubbels in vele Nederlandse particuliere collecties wordt aangetroffen, een prent, een schilderij, een tekening of een kleine sculptuur. Het monumentale of juist intieme karakter in zijn werk, van voorwerpen die we alle kennen, maakt het zo aantrekkelijk. Gubbels heeft er jaren aan gewerkt, zich niets aantrekkend van alle stijlen, stromingen of trends in de beeldende kunst. Hij heeft zich altijd aan zijn eigen credo gehouden en heeft daarin alle mogelijke variaties en duizenden nuances en verschillen weten te bereiken. Het werk lijkt eenvoudig en dat is ook de kracht ervan-, maar daarachter gaan ambacht, handschrift en vele ervaringen schuil. Daarom ziet het eruit als het eruit ziet met alle schilder - en tekenkunstige kwaliteiten. Daarom heeft het werk een grote aantrekkingskracht. Hoewel er al publikaties over Gubbels werk bestaan, kan men deze nieuwe uitgave beschouwen als een verzamelobject: een cassette met drie delen, èèn over de tekeningen, èèn over de beelden en multiples en èèn over de grafiek.

Wil je het boek lezen?Klaas Gubbels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Klaas Gubbels. Lezen Klaas Gubbels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN