1000 WAPENS IN BEELD

1000 WAPENS IN BEELD - Eric Bondoux | Nextbestfoodprocessors.com

...r ... 7 mrt. 2020 - Bekijk het bord "Lands wapens" van georgevocking52 op Pinterest ... In beeld: Het nieuwe wapen van Yamaha - Motorsport ... . Bekijk meer ideeën over Wapens, Wapen en Nederland. Egyptische veiligheidstroepen gebruikten Franse wapens voor dodelijk geweld. Frankrijk lapte internationale afspraken aan zijn laars en leverde de wapens waarmee Egyptische veiligheidstroepen tussen 2012 en 2015 op uiterst gewelddadige wijze demonstraties uiteenjoegen. In augustus 2013 vielen daardoor op één dag alleen al circa 1000 doden. Groot b ... bol.com | 1000 WAPENS IN BEELD, Eric Bondoux ... ... . In augustus 2013 vielen daardoor op één dag alleen al circa 1000 doden. Groot beeld ganesha met 1000 armen. In elke hand een wapen om hem in zijn strijd te helpen. Dit is een 3-koppige Trimukha met veel armen. Er is waarschijnlijk geen ander standbeeld identiek aan dit in de wereld zoals het vele jaren geleden met de hand werd vervaardigd en gemaakt in een verloren wasproces. Lord Ganesha...

INFORMATIE

AUTEUR
Eric Bondoux
DIMENSIE
10,97 MB
BESTANDSNAAM
1000 WAPENS IN BEELD.pdf

OMSCHRIJVING

Over blanke wapens en vuurwapens zijn al veel boeken gepubliceerd, maar meestal zijn het droge technische verhandelingen die zich richten op kenners en professionals. Dit boek richt zich echter op een groot publiek en presenteert een uitgebreid overzicht van antieke en moderne wapens uit de hele wereld: jacht- en oorlogswapens, messen pistolen en geweren, maar ook verdedigings-, vrijetijds- en verzamelaarswapens.

Wil je het boek lezen?1000 WAPENS IN BEELD in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eric Bondoux. Lezen 1000 WAPENS IN BEELD Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN