Heinz van H tot Z - Deel I

Heinz van H tot Z - Deel I - Windig & de Jong | Nextbestfoodprocessors.com

... verzameling cartoons met 'de leukste stripkat van Nederland' in de hoofdrol Heinz van H tot Z omvat de complete verzameling van dagstroken over de eigenwijze en volstrekt onvoorspelbare rode kater die van 1987 tot 2006 in diverse dagbladen zijn verschenen ... Heinz van H tot Z 3. I - Senor Hernandez ... . Heinz van H tot Z - Deel Z (Hardcover). Het langverwachte laatste deel van de volledige, speciaal voor deze reeks ingekleurde, stroken van Nederlands... Heinz is een ballon-gagstrip van René Windig en Eddie de Jong, over een ietwat humeurige kater met dezelfde naam. De strip telde eerst steeds vier plaatjes, later meestal drie. Heinz stond sinds januari 1987 in diverse lokale Nederlandse kranten. Wind ... bol.com | Heinz van H tot Z - Deel N, Windig ... ... ... Heinz is een ballon-gagstrip van René Windig en Eddie de Jong, over een ietwat humeurige kater met dezelfde naam. De strip telde eerst steeds vier plaatjes, later meestal drie. Heinz stond sinds januari 1987 in diverse lokale Nederlandse kranten. Windig en De Jong maakten de strip eerst in zwart-wit tot mei 2000. Daarna maakten ze de strip opnieuw van 2004 tot en met 2006. Nederlands favoriete stripkat is terug! Vol trots presenteert uitgeverij Scratch het langverwachte Deel N in de reeks Heinz van H tot Z. In dit vierde deel van de volledige stroken gaat Heinz onder meer op wintersport, maakt hij kennis met Augustus, begint hij samen met Frits een crèche en gaat hij op truffeljacht met Evert het Zwijn...

INFORMATIE

AUTEUR
Windig & de Jong
DIMENSIE
11,17 MB
BESTANDSNAAM
Heinz van H tot Z - Deel I.pdf

OMSCHRIJVING

In deel i (drie) van Heinz van H tot Z zorgt Heinz voor dertien puppies, maakt hij reizen naar Griekenlanden Zwitserland. Geniet hij van de barbarij in de Middeleeuwen en gaat hij naar het strand. Heinzlaat zich niet van zijn beste kant zien als hij gaat klussen. Dit boek heeft een wat tragisch einde, als dedappere zeeman die Heinz geworden is schipbreuk lijdt en hij vermist wordt.Ook dit kloeke deel van Heinz van H tot Z staat weer bol van de achtergrondinformatie, weetjes en watjes,interviews. Kortom: alweer een parel voor de boekenkast.

Wil je het boek lezen?Heinz van H tot Z - Deel I in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Windig & de Jong. Lezen Heinz van H tot Z - Deel I Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN