Een baby erbij en samen gelukkig blijven

Een baby erbij en samen gelukkig blijven - Gerda Brouwer | Nextbestfoodprocessors.com

...llen die te maken hebben met deze verregaande verandering in hun leven ... Bureau ISBN - Susanne Donders ... . Met deze workshop willen auteurs Gerda Brouwer en Susanne Donders u als hulpverlener die met nieuwe ouderparen werkt bewust maken van de kwetsbaarheid van de partnerrelatie in deze fase. Bij alle veranderingen, vermoeienissen en ... En dus schreven ze het boek 'Een baby erbij en samen gelukkig blijven', een handleiding voor jonge ouders, die ze bij voorkeur op voorhand lezen. 'Het is toch opmerkelijk', meent Gerda Brouwer, 'hoe we ons op alles ... bol.com | Een baby erbij en samen gelukkig (ebook), Gerda ... ... . 'Het is toch opmerkelijk', meent Gerda Brouwer, 'hoe we ons op alles voorbereiden, maar net dát schromelijk over het hoofd zien. Een baby erbij en samen gelukkig blijven? Enkele weken geleden vroeg ik aan mijn lezers waarover ze zouden willen lezen op ministijl. Mij werd gevraagd of ik een blogpost kon schrijven over de invloed van (het eerste) kind in een huwelijk. Een Baby Erbij En Samen Gelukkig Blijven. Auteur:Gerda Brouwer. Nederlands; 191 pagina's; Spectrum; juni 2011; Samenvatting. Uit onderzoek blijkt dat vrijwel elk stel kort na de geboorte van de baby een dip doormaakt. Dit boek helpt om beter voorbereid te zijn op alle mogelijke hindernissen. Niet alleen met mooie theorieen, ... Koop Baby erbij en samen gelukkig blijven van Donders, s. met ISBN 9789049107994. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Een baby erbij en samen gelukkig blijven Een mensenleven bestaat uit verschillende fases. De fase waarin je bijvoorbeeld een keuze moet maken over je studie, over je werk of die waarin je op jezelf gaat wonen. Een baby erbij en samen gelukkig blijven. Bianca 20 augustus 2011 LEZEN, ZWANGER. Praktische gids voor een stabiele relatie bij de verandering van 'stel naar gezin'. Uit onderzoek blijkt dat vrijwel elk stel kort na de geboorte...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerda Brouwer
DIMENSIE
11,97 MB
BESTANDSNAAM
Een baby erbij en samen gelukkig blijven.pdf

OMSCHRIJVING

Uit onderzoek blijkt dat vrijwel elk stel kort na de geboorte van de baby een dip doormaakt. Dit boek helpt om beter voorbereid te zijn op alle mogelijke hindernissen. Niet alleen met mooie theorieën, maar ook met leuke tips en goede oefeningen, praktisch bruikbaar voor elke vader en moeder. Weten wat je mogelijk te wachten staat, stelt je in staat er beter op te reageren en meer te kunnen genieten. Voor stellen die een kind verwachten en voor ouders die al kleine kinderen hebben.

Wil je het boek lezen?Een baby erbij en samen gelukkig blijven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerda Brouwer. Lezen Een baby erbij en samen gelukkig blijven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN