Wat Denkt Mijn Paard ?

Wat Denkt Mijn Paard ? - L. Bayley | Nextbestfoodprocessors.com

...em opzadelt? Waarom rolt hij in zijn box? Dit boek is geschreven door een ervaren paardentherapeut ... Boekwinkeltjes.nl ... . De wetenswaardigheden over paarden geven inzicht in hoe deze edele dieren denken. Bayley, Lesley: Wat denkt mijn paard ? / leer het gedrag van uw lievelingsdier begrijpen : Tirion Natuur: Izgst. / 3e druk 2006 hardcover uitgave. Get this from a library! Wat denkt mijn paard?. [Lesley Bayley; Ingrid Buthod-Girard; Expertext (Garderen)] -- Er wordt uitgelegd waarom een paard op een bepaalde manier reageert aan de hand van voorbeelden en situaties uit de praktijk. Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 12 jaar. Get this from a library! Wat denkt mijn paard?. [Lesley Ba ... SSO | Wat mijn paard denkt - YouTube ... . Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 12 jaar. Get this from a library! Wat denkt mijn paard?. [Lesley Bayley; Ingrid Buthod-Girard; Expertext (Garderen)] -- Er wordt uitgelegd waarom een paard op een bepaalde manier reageert aan de hand van voorbeelden en situaties uit de praktijk. Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 12 jaar. Wat denkt mijn paard ? | ISBN 9789052104652 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Wat begon als enthousiasme wordt snel spanning zodra je gaat proberen om hem te overvallen om te voorkomen dat hij voor je uit denkt. In stap schuifel je je vingers over de teugels, in draf geef je de galophulp al als je nauwelijks een halve pas hebt doorgezeten en in galop geef je hem voor elke beweging die je maakt een schop zodat hij er in ieder geval niet uit valt. Mijn paard van 26 jaar (ziekte van Cushing) wordt morgen met een infuus geeuthaniseerd. Mijn zus heeft aangeboden om erbij te blijven (staat bij haar op stal), want ze denkt dat ik erg overstuur zal raken. Ik twijfel, is het niet beter er zelf bij te zijn? Wat doet mijn paard nou? Over flemen. Het lijkt net alsof je paard lacht als hij zijn bovenlip optrekt, zijn neusgaten dichtdrukt, zijn nek en hoofd strekt en soms zelfs zijn ogen helemaal wegdraait - gek ziet het er sowieso uit. Een paard heeft hoeven. Om te voorkomen dat de hoeven afslijten door het lopen op straat, krijgen paarden hoefijzers aangemeten. Die worden gemaakt door de hoefsmid. Die maakt de hoefijzers op maat en spijkert ze dan in de voet van het paard. Wat moet ik doen als mijn paard of pony is overleden? Als uw paard of pony is overleden, moet u een keuze gaan maken over de manier waarop u afscheid neemt en wat er daarna met uw paard of pony zal gebeuren. U heeft volgens de wet enkele mogelijkheden. U laat uw paard of pony cremeren in een paardencrematorium. Wanneer je niet denkt dat je paard allergisch is kun je er voor proberen te zorgen dat je paard het bit met iets fijns associeert. Je kunt je paard bijvoorbeeld elke keer voordat je het bit in doet een pepermuntje geven. Hierdoor krijgt hij een lekkere smaak in zijn mond en zal hij het bit associëren met iets lekkers om te eten....

INFORMATIE

AUTEUR
L. Bayley
DIMENSIE
3,45 MB
BESTANDSNAAM
Wat Denkt Mijn Paard ?.pdf

OMSCHRIJVING

Waarom probeert uw paard u te bijten als u hem opzadelt? Waarom rolt hij in zijn box? Dit boek is geschreven door een ervaren paardentherapeut. De wetenswaardigheden over paarden geven inzicht in hoe deze edele dieren denken. Al snel kunt u het gedrag van uw paard aan de hand van zijn lichaamstaal en signalen juist interpreteren en reageren op wat het 'vertelt'.

Wil je het boek lezen?Wat Denkt Mijn Paard ? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L. Bayley. Lezen Wat Denkt Mijn Paard ? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN