Eenvoudig en vlot Spaans spreken en begrijpen

Eenvoudig en vlot Spaans spreken en begrijpen - Deltas | Nextbestfoodprocessors.com

... vlot Spaans leren spreken en begrijpen 1e druk is een boek van E ... BOEK: Snel en vlot Duits leren spreken en begrijpen ... ... . Smith uitgegeven bij Deltas Centrale uitgeverij. ISBN 9789024371167 . In 6 weken 35 minuten per dag een taal leren. U zou graag Spaans spreken, maar hebt niet veel tijd om het te leren? Eenvoudig en vlot Spaans spreken en begrijpen 1e druk is een boek van Deltas uitgegeven bij Deltas Centrale uitgeverij. ISBN 9789024379385 Een vreemde taal leren vraagt natuurlijk wat inspanning. Maar het hoeft daarom nog niet vervelend of moeilijk te zijn. D ... bol.com | Eenvoudig en vlot Frans spreken en begrijpen ... ... . Maar het hoeft daarom nog niet vervelend of moeilijk te zijn. Dat bewijst deze taalcursus. Hij is speciaal gemaakt voor Nederlandstaligen. Eenvoudig en vlot Spaans spreken en begrijpen. Eenvoudig Spaans leren spreken en begrijpen (Boek + CD's) Dit leerboek is sp...

INFORMATIE

AUTEUR
Deltas
DIMENSIE
9,57 MB
BESTANDSNAAM
Eenvoudig en vlot Spaans spreken en begrijpen.pdf

OMSCHRIJVING

Eenvoudig en vlot Spaans spreken en begrijpen 1e druk is een boek van Deltas uitgegeven bij Deltas Centrale uitgeverij. ISBN 9789024379385 Een vreemde taal leren vraagt natuurlijk wat inspanning. Maar het hoeft daarom nog niet vervelend of moeilijk te zijn. Dat bewijst deze taalcursus. Hij is speciaal gemaakt voor Nederlandstaligen. De combinatie boek-cd zorgt ervoor dat u Spaans hoort spreken door Spanjaarden, terwijl u de tekst in het boek kunt volgen. Het Spaans wordt in het boek altijd vertaald, zodat u alles uitstekend kunt verstaan. De leerstof zelf is zeer gevarieerd: boeiende en levendige dialogen, aangepaste oefeningen in verband met uitspraak, woordenschat en grammatica, grappige liedjes. Om te weten hoeveel Spaans u al kent, zijn er telkens 2 tests opgenomen. Alle oplossingen vindt u achter in het boek. Bovendien vindt u daar een register met de woorden die u hebt geleerd. U zult er versteld van staan hoe vlug u zich in het Spaans kunt uitdrukken.

Wil je het boek lezen?Eenvoudig en vlot Spaans spreken en begrijpen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Deltas. Lezen Eenvoudig en vlot Spaans spreken en begrijpen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN