Yoga voor iedereen - óók voor jou!

Yoga voor iedereen - óók voor jou! - Rayette van Weijen | Nextbestfoodprocessors.com

...ga je je lichaam beter voelen en wordt op den duur ook steeds helderder wat voor jou nu werkelijk belangrijk is ... Yoga voor Iedereen • Pixie Magic&Yoga Heerlen ... . "Yoga voor iedereen" - iedereen kan yoga doen. Juist yoga. Omdat het niet gaat om hoe soepel of elegant je bent, maar om het werken met je lichaam, adem en concentratie. Een heerlijke dag met yoga, plezier, wandelen, lunchen, ontspanning en meer…De dag duurt tot ongeveer 16.30 uur en de kosten zijn €75. Op zaterdag 20 april organiseren Marion Beekman en Christel de Jong een yoga ontspanningsdag in Hall (bij Eer ... admin - Yoga voor iedereen ... . Op zaterdag 20 april organiseren Marion Beekman en Christel de Jong een yoga ontspanningsdag in Hall (bij Eerbeek). Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben om mee te doen dus het is ook geschikt voor ... 5 redenen waarom yoga ook voor jou is! 1. Yoga omvat veel verschillende stijlen en niveaus - dit kan door iedereen worden gedaan, zelfs voor wie niet mobiel is. Zelfs als je in een rolstoel zit om te herstellen van letsel, er zijn yoga bewegingen en routines die voor jou zelf samengesteld kunnen worden. In december ben ik begonnen in de Laarschool met een yoga groep waar wij de zittende oefeningen op een stoel doen. Wij doen ook staande en liggende oefeningen met een eindontspanning. Na afloop is er een kopje thee. In deze groep is er op de maandagmiddag van 14.00 uur tot 15.00 uur nog een plekje. Ook voor mensen die nog nooit aan yoga hebben ... Ik vond het zo leuk dat ik ook les ben gaan geven. Wil je erachter komen of yoga ook iets voor jou is? Neem dan contact met me op via de mail [email protected] of 06 217 05 730. Wil je erachter komen of yoga ook iets voor jou is? Neem dan contact met me op via de mail [email protected] of 06 217 05 730. Nieuws. Volgend bericht ... Bij 'Yoga voor Iedereen' kan iedereen yoga lessen volgen. De lessen zijn in de Hof van Twente, Goor, ... Yoga is goed voor lichaam en geest. Yoga is goed voor je lichaam, en goed voor je geest. Dat begint gelukkig steeds meer bekend te worden. In deze hectische tijden ontstaat bij vee...

INFORMATIE

AUTEUR
Rayette van Weijen
DIMENSIE
9,4 MB
BESTANDSNAAM
Yoga voor iedereen - óók voor jou!.pdf

OMSCHRIJVING

Ben jij er klaar voor om je te laten inspireren om iedere dag yoga te doen? Deze prachtige set yogakaarten bestaat uit 44 kaarten die houdingen, theorie en oefeningen uitlichten. Sta open voor (meer) yoga in je leven en pak iedere dag een kaart die op dat moment goed voelt voor jou.22x yogahoudingen12x opdrachtkaarten10x theoriekaartenintroductiekaartZie het als het nemen van een heerlijk, rustgevend moment voor jezelf. Al is het ook heel leuk en zinvol om dit samen met je partner, kind of vriend(in) te doen!Yoga is een woord afkomstig uit het Sanskriet en in het Nederlands zouden we het vertalen naar ‘verbinden’. Het ‘verbinden’ slaat op het samenbrengen van lichaam en geest. Hierbij komen lang niet alleen fysieke houdingen en oefeningen kijken, want ook zeker de ademhaling draagt een steentje bij aan een sterk(er) en gezond(er) lichaam.Wist je trouwens dat ‘de houdingen’ slechts één van de acht onderdelen zijn van yoga? Het komt uitgebreid aan bod in de theorie- en oefenkaarten!Laat je inspireren met deze unieke set yogakaarten!

Wil je het boek lezen?Yoga voor iedereen - óók voor jou! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rayette van Weijen. Lezen Yoga voor iedereen - óók voor jou! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN