Heron-reeks - Praktische stralingshygiene voor de mondzorg

Heron-reeks - Praktische stralingshygiene voor de mondzorg - J. van den Eijnde | Nextbestfoodprocessors.com

... behandelt de regelgeving volgens het Besluit basisveiligheidsnormen stralingsbescherming van 2018 ... Leergang: Thuis in de Nederlandse mondzorg | KNMT ... . Heron-reeks - Praktische stralingshygiëne wordt 6 keer aangeboden op Bookmatch. En het Heron-reeks - Praktische stralingshygiëne boek is dit jaar al 1 keer verkocht. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Heron-reeks - Praktische stralingshygiëne. Heron reeks Praktische stralingshygiene 9789491764295 Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een m ... Praktische stralingshygiene voor de mondzorg, J. Van den ... ... . Heron reeks Praktische stralingshygiene 9789491764295 Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands studieboeken . Geen risico met vooraf betalen want wi Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link. Het is bedoeld voor medewerkers in laboratoria en in een medische setting en voor de betreffende toezichthoudend deskundigen. Voor de andere toezichthoudend deskundigen biedt het boek praktische basiskennis. Deze 8e druk behandelt de regelgeving volgens het Besluit basisveiligheidsnormen stralingsbescherming van 2018. Praktische stralingshygiene voor de mondzorg | J. van den Eijnde Paperback | Nederlands | 2020 Dit boek behandelt de leerstof die in de stralingswetgeving is voorgeschreven voor de opleiding Toezichthoudend ... Tandheelkunde & kaakchirurgie & kaakchirurgie vind je bij boekenspot. Voor 23.00u besteld? Morgen gratis bezorgd. Gratis retourneren! Stuur door. Via dit formulier kunt u de gegevens van "Praktische stralingshygiene voor de mondzorg" doorsturen naar iemand anders. Die krijgt een e-mail met een link naar de pagina van deze uitgave. L. Roobol J. van den Eijnde L. van der Meulen Praktische stralingshygiene voor de mondzorg Heron-reeks (Tandheelkunde) € 35.00: Paperback / softback...

INFORMATIE

AUTEUR
J. van den Eijnde
DIMENSIE
12,1 MB
BESTANDSNAAM
Heron-reeks - Praktische stralingshygiene voor de mondzorg.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek behandelt de leerstof die in de stralingswetgeving is voorgeschreven voor de opleiding Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming (TMS) voor tandheelkunde (Basisniveau). Sommige hoofdstukken gaan iets dieper in op de materie dan nodig voor de opleiding op basisniveau. Dit is dan in de tekst aangegeven.Door deze opzet is het boek niet alleen bruikbaar voor tandartsen en mondhygiënisten bij hun opleiding en bijscholing op Basisniveau, maar ook als achtergrond bij de opleiding TMS voor tandheelkunde Conebeam CT en voor bijvoorbeeld stralingsbeschermingsdeskundigen die betrokken zijn bij de mondzorg.Het boek geeft inzicht in de mogelijke gezondheidseffecten van de toepassing van röntgentoestellen in de mondzorg en in de maatregelen die men kan nemen om te zorgen voor een aanvaardbaar stralingsrisico. Het gaat daarbij zowel om het risico voor patiënten als voor medewerkers.

Wil je het boek lezen?Heron-reeks - Praktische stralingshygiene voor de mondzorg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. van den Eijnde. Lezen Heron-reeks - Praktische stralingshygiene voor de mondzorg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN