Het celestijnse werkboek

Het celestijnse werkboek - James Redfield | Nextbestfoodprocessors.com

...nlijke gids voor je spirituele levensavontuur, zoals ontsluierd in DE CELESTIJNSE BELOFTE ... Het Celestijnse werkboek - Tweedehands.Net ... . DE CELESTIJNSE BELOFTE van James Redfield is waarschijnlijk een van de meest betekenisvolle boeken van dit decennium. Iedereen die het leest, ... Het celestijnse werkboek | ISBN 9789022519509 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In Het Celestijnse werkboek stelt Redfield: 'Naar schatting hebben we ongeveer 90.000 gedachten per dag, en de meeste zijn negatief!' Hoe je de dagelijkse gedachten van e ... Het celestijnse werkboek - Publicura ... .000 gedachten per dag, en de meeste zijn negatief!' Hoe je de dagelijkse gedachten van een gemiddeld mens kunt tellen, en dan de negatieve er ook nog uit kunt pikken, dat is een van de geheimen van Redfield. HET CELESTIJNSE WERKBOEK is een persoonlijke gids voor je spirituele levensavontuur, zoals ontsluierd in DE CELESTIJNSE BELOFTE. DE CELESTIJNSE BELOFTE van James Redfield is waarschijnlijk een van de meest betekenisvolle boeken van dit decennium. Iedereen die het leest, ... Geschreven bij De Celestijnse belofte. ik vind het een zeer indrukwekkend boek en ik wil hem zeker tussen mijn boeken op de boeken plank hebben staan zodat ik er altijd weer in kan lezen ook wil ik het celestijnse werkboek er van harte bij aan raden. het is een spiritueel leerzaam boek. ik zou het boek aan iedereen die meer over spiritualiteit ... Het Celestijnse werkboek - James Redfield & Carol Adrienne uitgave: Forum, 248 blz De Celestijnse Belofte is een v...

INFORMATIE

AUTEUR
James Redfield
DIMENSIE
7,52 MB
BESTANDSNAAM
Het celestijnse werkboek.pdf

OMSCHRIJVING

Waarom ben Je hier? Wie zal Je ontmoeten? Waar ga je heen? HET CELESTIJNSE WERKBOEK is een persoonlijke gids voor je spirituele levensavontuur, zoals ontsluierd in DE CELESTIJNSE BELOFTE. DE CELESTIJNSE BELOFTE van James Redfield is waarschijnlijk een van de meest betekenisvolle boeken van dit decennium. Iedereen die het leest, heeft het gevoel dat het boek hem of haar persoonlijk raakt en iets te zeggen heeft. DE CELESTIJNSE BELOFTE heeft het leven van talloze enthousiaste lezers helpen veranderen. Deze gids geeft betekenis en uitleg aan dat wonderbaarlijke boek DE CELESTIJNSE BELOFTE en de kennis van de negen daarin beschreven Inzichten. Misschien is het voor J ou net als voor ontelbare andere lezers een eye-opener geweest en heb je ontdekt hoeveel 'toevalligheden'er omie heen plaatsvinden. Ofje hebt gemerkt dat er inderdaad energiestromen van de ene naar de andere mens kunnen vloeien. Dit zijn Inzichten zoals james Kedfield die beschrijft. Maar wat is de waarde daar nu van? En waarin schuilt die verandering die je in je eigen leven voelt ontstaaw HET CELESTIJNSE WERKBOEK biedt een handvat waarmee je deze prikkelende vragen kunt beantwoorden.

Wil je het boek lezen?Het celestijnse werkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur James Redfield. Lezen Het celestijnse werkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN