Over opvoeden gesproken

Over opvoeden gesproken - G. Blokland | Nextbestfoodprocessors.com

...Uitgeverij S.W.P. B.V.. ISBN 9789085600480 Meestal vinden ouders zelf een oplossing voor alledaagse vragen en problemen, soms hebben zij behoefte aan advies van iemand die deskundig is op het gebied van de opvoeding en ontwikkeling van kinderen ... Over opvoeden gesproken - Uitgeverij SWP ... . Over opvoeden gesproken is bestemd voor (aanstaande) professionals die pedagogische advisering bieden in de jeugdgezondheidszorg, het jeugdwelzijnswerk, maatschappelijk werk en de jeugdzorg. Geraldien Blokland is pedagoge en vele jaren werkzaam in de opvoedingsondersteuning, waarvan een groot deel bij het Nederlands Jeugdinstituut. Kennis over jeugd, opvoeding en het jeugdveld Over opvoeden gesproken Methodiekboek pedagogisch adv ... Over opvoeden gesproken door Geraldien Blokland (Boek ... ... . Geraldien Blokland is pedagoge en vele jaren werkzaam in de opvoedingsondersteuning, waarvan een groot deel bij het Nederlands Jeugdinstituut. Kennis over jeugd, opvoeding en het jeugdveld Over opvoeden gesproken Methodiekboek pedagogisch adviseren (geheel geactualiseerde druk) Deze geheel geactualiseerde herdruk van Over opvoeden gesproken biedt een uitgebreide methodiekb...

INFORMATIE

AUTEUR
G. Blokland
DIMENSIE
6,69 MB
BESTANDSNAAM
Over opvoeden gesproken.pdf

OMSCHRIJVING

Meestal vinden ouders zelf een oplossing voor alledaagse vragen en problemen, soms hebben zij behoefte aan advies van iemand die deskundig is op het gebied van de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. De laatste jaren zijn op veel plekken voorzieningen gecreëerd waar ouders met hun opvoedingsvragen terechtkunnen, zoals de opvoedtelefoon, de pedagogische spreekuren,opvoedbureaus en pedagogische huisbezoeken. Met de groei van het aantal initiatieven ontstond de noodzaak deze vorm van opvoedingsondersteuning methodisch en inhoudelijk te beschrijven.

Wil je het boek lezen?Over opvoeden gesproken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G. Blokland. Lezen Over opvoeden gesproken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN