Architectuur als klimaatmachine

Architectuur als klimaatmachine - Vera Yanovshtchinsky | Nextbestfoodprocessors.com

...begin. Het boek ... Architectuur als klimaatmachine van Vera Yanovshtchinsky kopen? Hier zie je waar het boek te koop is ... Samenvatting Architectuur als klimaatmachine - Stuvia ... . Paperback, ISBN 9789461057266. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Architectuur als klimaatmachine, geschreven door Andy van den Dobbelsteen & Kitty Huijbers. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over Architectuur als klimaatmachine. 'Architectuur als klimaatmachine' beschrijft de toepassing van m ... Architectuur als klimaatmachine ebook - Andy van den ... ... . Denk aan uitleg over Architectuur als klimaatmachine. 'Architectuur als klimaatmachine' beschrijft de toepassing van materialen en systemen die het binnenklimaat van gebouwen verbeteren, en bovendien gebruiksvriendelijk, energiebesparend en duurzaam zijn. Het is een praktisch en rijk geïllustreerd handboek. De focus van het boek ligt op systemen 'zonder stekker'. Bestel Architectuur als klimaatmachine van Vera Yanovshtchinsky;;Kitty Huijbers;;Andy van den Dobbelsteen. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Architectuur als klimaatmachine; handboek voor duurzaam comfort zonder stekker, Vera Yanovshtchinsky c.s., SUN Amsterdam, groot formaat paperback,333 pagina's, ISBN 9789461057266, €29,50 Architectuur als klimaatmachine beschrijft de toepassing van materialen en systemen die het binnenklimaat van gebouwen verbeteren, en bovendien gebruiksvriendelijk, energiebesparend en duurzaam zij... 'Architectuur als klimaatmachine' beschrijft de toepassing van materialen en systemen die het binnenklimaat van gebouwen verbeteren bobbio diccionario de politica pdf, en bovendien gebruiksvriendelijk. Ik heb bewust voor Groningen gekozen om hun invulling van de specialisatie architectuur in de opleiding. Architectuur als klimaatmachine: Handboek voor duurzaam comfort zonder stekker Access to this item's file attachments is restricted to the TU Delft campus network. uuid:ac545bb8-3f59-41ab-8113-441b6820d92c Architectuur als klimaatmachine biedt theorie en praktijktoepassingen van passieve en actieve systemen die het comfort in gebouwen, met name in woningbouw, kunnen verhogen. Dit boek gaat in op zowel stedenbouwkundige, architectonische als bouwkundige aspecten. 'Architectuur als klimaatmachine' beschrijft de toepassing van materialen en systemen die het binnenklimaat van gebouwen verbeteren, en bovendien gebruiksvriendelijk, energiebesparend en duurzaam zijn. Het is een praktisch en rijk geïllustreerd handboek. De focus van het boek ligt op systemen 'zonder stekker'. Architectuur als klimaatmachine. handboek voor duurzaam comfort zonder stekker. Andy van den Dobbelsteen; Kitty Huijbers; Vera Yanovshtchinsky...

INFORMATIE

AUTEUR
Vera Yanovshtchinsky
DIMENSIE
3,33 MB
BESTANDSNAAM
Architectuur als klimaatmachine.pdf

OMSCHRIJVING

'Duurzaamheid en klimaatbeheersing' beschrijft de toepassing van materialen en systemen die het binnenklimaat van gebouwen verbeteren, en bovendien gebruiksvriendelijk, energiebesparend en duurzaam zijn. Het is een praktisch en rijk geïllustreerd handboek.De focus van het boek ligt op systemen ‘zonder stekker’. Deze systemen beïnvloeden het ontwerp van een gebouw vanaf het begin. Het boek beschrijft hoe deze systemen in het ontwerp worden geïntegreerd en welke bouwkundige consequenties dat heeft.De volgende thema’s komen aan de orde: verwarmen, ventileren, koelen, adaptive building, licht en uitzicht, geluid, groen, water en smart materials. DoelgroepDit boek is een leerboek voor gevorderden. Het is bedoeld voor mensen die betrokken zijn bij het bouwproces: van architecten, technisch adviseurs en tekenaars, en project- ontwikkelaars tot aannemers, bouwbedrijven en installateurs.

Wil je het boek lezen?Architectuur als klimaatmachine in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vera Yanovshtchinsky. Lezen Architectuur als klimaatmachine Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN