De Epigenetica van ADHD & Glutamaat

De Epigenetica van ADHD & Glutamaat - Lucas Flamend | Nextbestfoodprocessors.com

...eën voor hersenziekten en ... epigenetica ... ADHD | Ortho Health Foundation ... . 2010-04-16 Gen 5HTTLPR + ruziënde ouders = ADHD. Waarom krijgt het ene kind ADHD en het ... De esta forma, fue posible evaluar diversos aspectos y factores de confusión en los EOP como la asociación, el efecto materno y la impronta genética. Dado que el TDAH cursa con déficit de actividad en diversas zonas cerebrales, los resultados del estudio revelarán la asociación de las variaciones epigenéticas con estos síntomas visibles. Of hoe het lichaam zichzelf herstelt mit ... Rachida Lachhab - De Metaboloog ... . Of hoe het lichaam zichzelf herstelt mits de genen functioneren in een gen-vriendelijke omgeving. Voor een consult, raadpleeg een BrainQ therapeut. Boeken Lucas Flamend 1. Het endorfine herstelplan. Integrale epigenetica in de praktijk 2. De epigenetica van ADHD en glutamaat ..... Voeding is van invloed op ADHD, heeft een relatie met allergieën en intoleranties. Orthomoleculaire therapie kan ondersteuning bieden in relatie tot de aanmaak van neurotransmitters en hormonen. Epigenetica, modificatie van de genetische expressie, zijn de factoren die stoorzender zijn tussen iemands genen, en zijn of haar levensstijl. De epigenetica bestudeert de invloed van omgevingsfactoren op de werking van de genen Omgevingsfactoren zoals stress, voeding en chemische stoffen beïnvloeden onze genen ... de afgifte van dopamine. Bij ADHD is het tekort aan dopamine verantwoordelijk voor veel van de symptomen....

INFORMATIE

AUTEUR
Lucas Flamend
DIMENSIE
9,38 MB
BESTANDSNAAM
De Epigenetica van ADHD & Glutamaat.pdf

OMSCHRIJVING

De epigenetica van ADHD en glutamaat. Het tweede boek van Lucas Flamend. Een onmisbare handleiding voor de behandeling van ADHD, verslavingen, afbouwen van psychofarmaca en de glutamaat problematiek.- ADHD is een erfelijke aandoening waaraan je niets kunt veranderen.- Mensen met ADHD zijn slechts geholpen met geneesmiddelen.Deze en andere misverstanden worden in dit boek opgehelderd. De auteur gaat hierbij uit van de epigenetica, de wetenschap die de invloed bestudeert van omgevingsfactoren op de werking van onze genen.Lucas Flamend formuleert ADHD als een eigenschap bij mensen binnen een maatschappij die zelf ADHD-kenmerken vertoont. Kinderen erven hooguit de aanleg voor een bepaalde eigenschap, niet de aandoening. Door veranderingen in levensstijl door te voeren, is het mogelijk ADHD-symptomen voor een groot deel positief te beïnvloeden.De inhoud van dit boek is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten. Het omvat onder meer een voedingstappenplan en een praktische handleiding om geneesmiddelen en drugs af te bouwen en herstel te bevorderen.Een onmisbaar voor hulpverleners en mensen die zich willen verdiepen in de dynamiek van oorzaak en gevolg.Lucas Flamend is ziekenhuisverpleegkundige, orthomoleculair en epigenetisch therapeut, EEG-analist, ADHD-ervaringsdeskundige en oprichter van het BrainQ-instituut. Hij is 20 jaar actief in het analyseren en behandelen van ADHD-symptomen volgens de dynamiek van oorzaak en gevolg.

Wil je het boek lezen?De Epigenetica van ADHD & Glutamaat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lucas Flamend. Lezen De Epigenetica van ADHD & Glutamaat Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN