Mijn lichaam, mijn trauma, mijn ik

Mijn lichaam, mijn trauma, mijn ik - Franz Ruppert | Nextbestfoodprocessors.com

...erkte levensgeschiedenis tevoorschijn komen ... Mijn lichaam, mijn trauma, mijn ik - Franz Ruppert, Harald ... ... . Mijn lichaam, mijn trauma, mijn ik (Paperback). Een psychotrauma dat niet is geheeld, blijft aanwezig in het lichaam en kan tot uitdrukking komen in... 'Mijn lichaam, mijn trauma, mijn ik' door Franz Ruppert, Harald Banzhaf - Onze prijs: €32,50 - Nog niet verschenen, verwacht op 02-06-2020 Na mijn trauma had ik een afstand opgebouwd tussen mijn verstand en mijn lichaam. Ik had geen connectie meer met mijn licha ... Mijn lichaam, mijn trauma, mijn ik - Uitgeverij Akasha ... . Ik had geen connectie meer met mijn lichaam. Op de basisschool werd ik wel gepest, maar niet om hoe ik eruitzag. Dat lag aan mijn karakter. In de eerste klas van de middelbare sloeg dit om, in de spiegel zag ik iets dat ik niet kon uitstaan. Mijn lichaam, mijn trauma, mijn ik . De impact van psychotrauma op fysieke gezondheid Franz Ruppert en Harald Banzhaf. Boekspecificaties. Boekspecificaties. ISBN: 978 94 6316 021 6 Aantal pagina's: ca. 400 pagina's Verwacht volgorde: 11 Subtitel: In het Trauma Centre in Brookline, Massachusetts, dat hij dertig jaar geleden oprichtte, ziet hij ook nog elke w...

INFORMATIE

AUTEUR
Franz Ruppert
DIMENSIE
3,65 MB
BESTANDSNAAM
Mijn lichaam, mijn trauma, mijn ik.pdf

OMSCHRIJVING

Een psychotrauma dat niet is geheeld, blijft aanwezig in het lichaam en kan tot uitdrukking komen in pijn, ontstekingen of ziekten. Via ieder lichamelijk symptoom kan zo een gedeelte van de onverwerkte levensgeschiedenis tevoorschijn komen. Franz Ruppert ontwikkelde een identiteit-georiënteerde psychotraumatherapie (IoPT), waarbinnen het 'opstellen van het verlangen' wordt gebruikt om trauma's bewust te maken en op te lossen. Daardoor wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam ondersteund.In hun inleidende hoofstukken maken Franz Ruppert en Harald Banzhaf de lezer bekend met IoPT en de opstellingsmethode. Bijdragen van 23 andere auteurs verduidelijken de verbinding tussen lichamelijke signalen, psyche en trauma, bijvoorbeeld bij chronische pijn, hartziekten, rug- en gewrichtspijn, kiespijn, slaapstoornissen, seksuele problemen en zelfs bij bepaalde vormen van kanker. Dit boek laat zien wat de unieke traumatherapie van Franz Ruppert kan bijdragen aan algehele genezing.Dr. Franz Ruppert is docent psychologie aan een hogeschool in München en werkzaam als vrijgevestigd psychotherapeut. Hij ontwikkelde een identiteit-georiënteerde psychotraumatheorie- en therapie (IoPT), waarin het 'opstellen van het verlangen', het onderscheiden van eigen gevoelens van die van vorige generaties en het integreren van afgesplitste persoonlijkheidsdelen centraal staan. Hij geeft seminars over de hele wereld, waaronder jaarlijks in Nederland.Dr. Harald Banzhaf is arts en heeft meerdere opleidingen gedaan op het gebied van psychotherapie en mindfulness. Sinds 1996 leidt hij een maatschap voor integratieve geneeskunde in Bisingen. Daarnaast is hij als gastdocent betrokken bij de universiteit van Tübingen.

Wil je het boek lezen?Mijn lichaam, mijn trauma, mijn ik in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Franz Ruppert. Lezen Mijn lichaam, mijn trauma, mijn ik Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN