ANWB - Klein Vaarbewijs I + II

ANWB - Klein Vaarbewijs I + II - Eelco Piena | Nextbestfoodprocessors.com

...ien van alle vereiste gegevens, zoals naam, geboortedatum en burgerservicenummer ... Vaarschool Albatros: hét adres om je vaarbewijs te halen! ... . Grote verbazing was het resultaat, zo'n officieel document hadden ze nog nooit gezien en ze twijfelden ook ernstig aan de geldigheid. Vaarbewijs halen dankzij een cursus bij Vaarschool Albatros! Met onze opleiding heb je het vaarbewijs KVB1 of KVB2 snel op zak. ANWB cursusboek klein vaarbewijs, deel I en II 2003 12e druk de schutbladen zitten los, verder in prima staat softcover isbn: 9789018017255 voor meer info graag mailen. Biedin Preview van de ANWB Examentraining Klein Vaarbewijs 1 en 2. Uitgave 201 ... ANWB Examentraining KLEIN Vaarbewijs I en II (cd-rom ... ... . Biedin Preview van de ANWB Examentraining Klein Vaarbewijs 1 en 2. Uitgave 2017. Meer dan 2.500 oefenvragen voor de examens voor het Klein Vaarbewijs. Ingebouwde to... De complete opleiding Klein Vaarbewijs 1 en 2 bestaat uit acht heldere lessen met veel oefenvragen en feedback. De lesstof kun je zo vaak doorlezen als je wilt. De waterkaart (A3) ontvang je thuis per post. Werkt op alle besturingssystemen en apparaten. De cursus werkt op iPhone en Android telefoon, tablet, laptop en PC (Windows en Apple). In het cursusboek Klein Vaarbewijs 1 en 2 staan meer dan 800 oefenvragen. Elk stukje leerstof wordt gevolgd door een aantal oefenvragen omdat leren meer is dan alleen lezen. Je moet ook testen of je de leerstof begrepen hebt. De gebruiker kan altijd met zijn vragen en opmerkingen bij VBO terecht. 'ANWB Klein Vaarbewijs I en II Cursusboek 2016' door Bas Henrichs - Onze prijs: €31,99 - In herdruk, verschijningsdatum onbekend Auteur: ANWB Nederlands 352 pagina's ANWB Media november 2009 SamenvattingDit cursusboek bevat alle lesstof om het examen voor Klein Vaarbewijs I + II te behalen. Boor... Dus schaf dit boek aan want alle lesstof die een watersporter moet beheersen om het examen voor Klein Vaarbewijs I en II te behalen staat in deze uitgave. Leerstof duidelijk beschreven. Alle leerstof die nodig is om het examen voor Klein Vaarbewijs 1 en 2 te halen wordt behandelt in dit cursusboek van de ANWB. ANWB is er voor jou, onderweg en op je bestemming. Met persoonlijke hulp, advies en informatie, ledenvoordeel en belangenbehartiging. ANWB Cursusboek Klein Vaarbewijs I + II en de CD-Rom met oefenexamens zijn vanaf 4 februari 2013 verkrijgbaar via de ANWB winkels, de ANWB webwinkel en de watersportwinkels. Meer informatie op www.anwbwatersport.nl. Adviesprijs: Cursusboek én CD-Rom met examenvragen €32,95 Alleen Cursusboek €19,95 Alleen CD Rom met examenvragen €17,95. terug...

INFORMATIE

AUTEUR
Eelco Piena
DIMENSIE
5,80 MB
BESTANDSNAAM
ANWB - Klein Vaarbewijs I + II.pdf

OMSCHRIJVING

Het populairste Vaarbewijsboek van Nederland verschijnt weer in een nieuwe editie! Het boek is geheel bijgewerkt volgens de laatste exameneisen. Hier vind je alle examenstof, gecombineerd met praktijkvoorbeelden, samenvattingen en oefenvragen – allemaal helder beschreven en met duidelijke illustraties. Daarnaast kun je je perfect voorbereiden op het examen met meer dan 2.500 oefenvragen op de cd-rom. Het cursusboek en de cd-rom zijn ook apart verkrijgbaar.

Wil je het boek lezen?ANWB - Klein Vaarbewijs I + II in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eelco Piena. Lezen ANWB - Klein Vaarbewijs I + II Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN